Miért húzzák ennyit az időt? (beszélgetés)
Ma nem vetted be a bogyókat?
Bp-én 3-6 hét minimum. Vidéken van pár napi belül de mèg itt sem mindig.
Mit nem értesz? " mìg mást eltemetnek 2-3napon belül,addig a Berkit"! Ne légy már ilyen primitív hiéna.
Hatósági boncolás nem másnap történik meg. Ha hamvasztják, az is kb 2 hét. Nem értem, hogy ebben mi a morbid?
én is furcsálom, hogy nem tartják sok időnek
hogy ilyen sokáig tart, ezen jó hamar túl esni, megnyugszannak a családtagok, ha már megvolt a búcsú
Öntöl pedig extra szégyen amit ide írt,nyugdíjas létére.De valószínüleg ez a stílus az ön szegénységi bizonyítványa!
Mennyire primitívek vagytok sokan.Elég a hozzászólásokat olvasni és felfordul az ember gyomra.
Szégyelhetitek magatokat.Mint valami hiénák akik lecsapnak a dögre..
Budapesten mindig is 3-6 hét volt. Nagyszüleimet is 3 és 4 hét után temették el. Így volt időpont. Vidéken van pár napon belül.
Most gyártják a belépőket, hogy meg tudd venn és elmehess a senkiházi temetésére!
Napilapunk mai gyászhíreiben is van áprilisi elhunyt, akinek mostanában lesz temetése.
Vallomástevőnk újszülött, akinek minden vicc új.
Igen, ahol a halál okának megállapításához boncolás kell, ott eleve hosszabb idő telik el, míg a kórház kiadja, azaz megadja az engedélyt a temetésre.
Nincs más problémád.?
Az én szomszédom csak egy ,,,egyszerű földi halandó,,, volt.
Még is 5- hét után temették el.
Semmi különöset nem látok benne, nem rendkívüli.
Például nem boncolták soron kívül csak azért, mert ő "a Berki"..
Elég szegényes napjaid vannak...
Mi ebben az érdekes? Az elhunytnak már úgyis mindegy, ha urnás temetés akkor nem kell sietni.
Az a morbid, hogy te ezen gondolkodsz. Talán olyan egyszerű a megoldás, hogy akkor tud eljönni valaki valahonnan.
Elvileg be vannak táblázva, pár hónapja volt egy temetés a környezetemben, ott is bő 3 hét telt el a halál után, és az érintettek azt mesélték, hogy azért ilyen sokára, mert nem volt előbb szabad "időpont".
Barátnőm anyukája decemberben halt meg és februárban temették.
Fura dolgokon gondolkodsz.
Nem tudom, hamvasztas esetén több nap szokott lenni, nem 2-3. Azt nem tudom, hogy őt hamvasztják-e.
Amugy meg az is szempont, hogy aki el szeretne búcsúzni, el tudjon menni.
Meg ha BP., itt azért lehet, hogy nem 2-3 nap alapesetben sem.
Most az gondolkodtatott el,hogy mìg mást eltemetnek 2-3napon belül,addig a Berkit 20napig tárolják.6án halt meg,26 a temetés dátuma.Mégis miért???Ez olyan morbid..
További ajánlott fórumok: