Az iskolarendszer kiajatszasa miatt sulit csereltem, hogy ne kelljen ever ismetelni. Az atlagom nem Lett rosszabb, mint masoke, csak a sajatomhoz kepest.
Nekem jo par tejfogam huzni kellett, mert mellenoni kezdek az allandoak, de a tejfogaim nem moccantak.
Egyszer az anyukam elfelejtett orvosi igazoladt kerni, es az osztalyfonokon uvoltozott velem a folyoson. Biztos logok. Lya 9 evesen, fel arccal lezsibbadva, es a kifuzott fogaim a kezembe voltak.
Sajnos a munkahelyen is ezt fogják csinálni, főleg ha jó haver a háziorvos és minden kamuzásra kapnak TP papírt. Nálunk is van néhány ilyen "alkalmazott"
Nem tudom. Talán csak menő lógni. De ne is törődj velük. Hosszútávon nem kifizetődő. Most vicces a suliból lógni. De felnőttként nem lesz vicces egy gyárban 12 órázni ramaty fizetésért.
Bezzeg nekem orvosi igazolást kell vinnem, ha pár napot hiányzik a gyerek az oviból. Gondolom az óvónők attól tartanak, hogy ovi helyett a tudtom nélkül a parkban bandázik és cigizik a 4 éves...
Azért hiányoznak annyit, mert unalmasak lehetnek az órák, nincs motiváció a részvételen. Ezek szerint azért csak átmennek, úgy gondolják, hogy ahhoz otthon a könyvből is tudnak tanulni. Az mondjuk fura, hogy senkit nem érdekel az iskolában a hiányzás, a szülők meg lehet nem is tudnak róla.