Miért érzem rosszul magam a Rivotriltól, ha eddig nem volt tőle bajom? (tudásbázis kérdés)
Bár úgy lenne!
Egész kisgyermek korom óta szenvedek vele.
Mitől vannak pánik rohamaid?
Egy pszihológus lehet többet tudna neked segíteni,mint a Rivotril erre nem gondoltál még?
Kb 5 éve szedem a Rivotrilt, eddig 0.5mg-osat szedtem (orvosi javaslatra), de emelni kellett és már 2mg-osat szedek (szintén nyilván orvosi javaslatra) fél éve és kb két hete van az, hogy amikor beveszem az előírt adagot, rá nem sokkal olyan enyhe émelygés jön rám, "rossz" lesz a gyomrom és egyáltalán nem érzem az eddigi nyugodtság érzést, csak ezt az enyhe rosszullétet. És furcsállom, mert hát nem most kezdtem el szedni és mégis most jelentkezik ez.
Volt már valaki így? Nem tudom, mert a 0.5mg-ostól nincs bajom, de abból meg ugye annyit kell szednem, hogy a doki inkább a 2mg-osat írja, mert úgy jobban kijön és érdekes az is, hogy volt az öt év alatt olyan, hogy véletlen 2mg-osat írt fel és akkor nem voltam tőle rosszul, most meg igen.
Szóval nem értem az egészet.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- MIndig izzadságfoltos a felsőm akármit használok, és rettentően zavar, rosszul érzem magam. Mit tanácsoltok?
- Belélegeztem a Domestost és nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?
- Napok óta rosszul érzem magam, késik a mensim, de a teszt negativ!Szerintetek?
- Mitől érzem magam rosszul az új szemüvegben?