Miért csak az édeset kívánom? Lehet ebből bármi bajom? (tudásbázis kérdés)
Nem hiszed el, de tényleg az voltam kb 6-7-8 hetes. Most itt szundizik az eredmény. 😊
A kajálásom azóta visszaállt normálisra, valószínűleg ez okozta.
Azt én is észrevettem már, ha több kenyeret, kenyérfélét eszek, mint feltétlenül szükséges, akkor óránként úgy érzem, hogy ismét csak kenyeret, kenyeret... ennék, minden mennyiségben.
Oda kell figyelni, ha a sütikből, csokiból, hasonlókból csak mértékkel esszel, nem fog előjönni a még-még-még jelenség.
Persze az orvosi vizsgálat is célszerű, meglehet, hogy már cukros vagy. Addig is figyelj oda a mennyiségre!
Ja írtad, hogy hetek óta csak édeset bírsz enni. Ez nem jó, mert cukorbeteg leszel tőle.
Menj el orvoshoz szerintem, lehet betegség van mögötte. Vagy valami más.
Épp ezt akartam írni.
Addig os jó lenne egy vércukormérés.
Néha így kezdődik a cukorbetegség. Ugyanis inzulin híján a vérben lévő cukrot nem tudják a szövetek felhasználni, ezért kompenzál a szervezet azzal, hogy kell-kell-kell még a cukor, pedig valójában nem.
Kérj beutalót laborvizsgálatra, és legyen HgbA1C is, ami 3 havi vércukor átlagot mér.
Mert olyan édes vagy. 😊😊😊
De ne vidd túlzásba, felmegy a cukrod tőle, valahogy legyen egyensúlyban a táplálkozásod. De ami nem édes, attól undorodsz? Ezt csak most érzed, vagy régebben is így volt?
Hetek óta csak az édes kajákat tudom megenni. Ma ebédre borsófőzelék volt, pár kanál után elkapott az undor. Tortából meg szelet számra zabálok, 7-8 palacsinta is lecsúszik.
Muszáj valamit ennem, így cukorral cukrot eszek.
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Napkitörés fenyegeti a földünket! Lehet katasztrófa ebből?
- Antibiotikum szedését fel lehet függeszteni idő előtt?
- Miért lehet az, hogy nem kívánom a húst, húskészítményeket és egyenesen hányingerem van tőlük?
- Az utrogestan szedését a 9. héten is abba lehet hagyni?