Hiszek az angyalokban, hiszem, hogy minden léptünkre vigyáznak, és tudom, hogy ember bőrbe bújt angyalok is léteznek, csak sokan nem ismerik fel. Nekem most érkezett egy Angyalka az életembe, és nagyon hálás vagyok neki mindenért, amit tesz értem, segít Nekünk harcolni egymásért. Köszönöm! :)
Abban hogy egy szép napon majd a kezemben lesz a diploma hna persze mellé egy jó szakma is mert ebben a elcseszett országban manapság már a diploma egyenlő a 0-val . XD
Hiszek a sorsban,hiszem,hogy semmi sem történik véletlenül,mindennek megvan az oka.Hinni akarom,hogy van a halál után "élet" és a reinkarnáció és elgondolkodtató szerintem,bár azzal kapcsoltban vannak kétségeim.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.