Mi zajlik bennem? (beszélgetés)
Én a helyedben találkoznék vele,mert így nem tudsz a végére járni a dolognak,és folyton ezen agyalnál.
Viszont kikötném magamnak,hogy bármilyen is a helyzet, baráti puszinál tovább nem megyek,utána otthon megemésztem,mi volt,mit éreztem..
A valóság a legtöbbször silányabb,egyszerűbb,mint amit beleábrándozol egy felfokozott hangulatban.Ha mégsem,akkor el kell gondolkodnod a kapcsolatodon...
Elgondolkodtató amit írtál!!!
úgy hogy megy a töprengés rendesen!
Teljesen egyetertek veled, neked van igazad!!
Ha a kapcsolatomban minden rendben van es szeretem a masikat akkor nem is kezdek el levelezgetni se vele......
Szia!
Ugyanebbe a helyzetbe vagyok, voltam én is. Szerettem a párom, de sok gondolkodás, töprengés után rá kellett jönnöm, hogy nem szerelemből. Ha valakit igazán szeretsz, akkor nem hiányzik egy másik pasi. Én pontot tettem az i-re, lezártam a kapcsolatom és új életet kezdve, esélyt adok a másik pasinak, mert rá akarok jönni, hogy mi az ami ennyire vonz benne, már egy éve. A folytatás ha érdekel majd leírom.
Igaza van Carfiolnak! Valószínű,hogy nem véletlenül választottad AKKOR a párodat!
Vagy,ha mindenképpen utánna akarsz járni, szakíts a pároddal,hogy lásd,úgyis megvan-e ez a nagy "őrület"!
Mindenkit figyelembe véve,azt hiszem ez így lenne korrekt!
pedig semmi baj a párkapcsolatommal imádom szeretem a párom - nem hiszem, hogy őszintén szereted és vele tervezel, mert különben meg sem fordult volna a fejedben, hogy elmenj. Valami nem működik jól, ezt be kell ismerned!
iszonyat módon szenvedek mert ott a párom.És nem ezt érdemli. - akkor miért mész el? Szerinted mit szólna, ha tudná, hogy Te ezért akarsz elmenni? Te mit szólnál, ha megtudnád, hogy ő ezért akar elmenni egy másik nővel találkozni? Lehet, hogy neki is kellene már egy kis újdonság, nem?
kellenek azok az izgalak amik egy kapcsolat elején vannak - a kapcsolat eleji izgalmak csak a kapcsolat elején vannak...inkább örülj, hogy elmélyült...attól még másfajta izgalmak lehetnének :)
úgy volt,hogy összejövünk.De nem jött össze a dolog mert jött a párom - bizonyára nem véletlenül jöttél össze a pároddal és nem vele :)
Mit csináljak? - szerintem ne menj el
Mi ez az egész? - be nem teljesült vágyak ...mi lett volna ha...
:)))
Na ja!:DD
Hát elhiszem:-)
Nem lehet egyszerű úgysem:-S
Mondjuk nekem kicsit másabb a helyzetem,mert nekem barátom külföldön dolgozik,lassan már 2 hónapja nem láttam.
És engem a pasik nm úgy érdekelnek,mint lelki társ stb,hanem inkább a szex része.. ami izgat.:-)
Én is hasonlókat érzek,csak nekem nincs konkrétan másik srác.Csak vágyok vmire,amit meg sem tudok igazán fogalmazni,annyit tudok,hogy valami nem kerek a kapcsolatomba a barátommal,azt leszámítva,h nekünk sincsenek most problémáink.
Megértelek,tanácsot nem tudok adni.
Most sokan biztos azt fogják írni,h inkább a már meglévő kapcsolatodat lendítsd fel,mert a következőbe is elmúlik majd egyszer a rózsaszín köd... stb...Hát nem tudom mennyit bír ki egy kapcsolat(??)
Találkoztok,aztán ahogy írtad,lesz ami lesz...
A döntés a Te kezedben van....
Sziasztok!
Az van hogy....:-S
van egy párkapcsolatom eléggé komoly együtt élünk...stb.
De viszont van egy másik személy akivel elkezdtem levelezgetni.Régóta ismerem öt,sőt a jelenlegi párom elött úgy volt,hogy összejövünk.De nem jött össze a dolog mert jött a párom.Ezzel a másik sráccal megmaradtunk barátként.De úgye mind a 2-en tudjuk,hogy mi a helyzet.idáig nem is foglalkoztam vele de most...megörülök érte!pedig semmi baj a párkapcsolatommal imádom szeretem a párom.Nem értem mi ez.És nem is a sexről van szó mert nem a sex miatt akarnék vele talizni.csak úgy odabújni meg...kellenek azok az izgalak amik egy kapcsolat elején vannak értitek miről beszélek:-)mint pl.(izgulsz a tali elött...stb.)
Megbészeltük a sráccal hogy talizunk és lesz ami lesz.Nagyon várom már,de viszon iszonyat módon szenvedek mert ott a párom.És nem ezt érdemli.Mit csináljak?Mi ez az egész?
segítseket!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan zajlik az abortusz?
- Hol zajlik a láthatás?
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Az anya és a gyerek, ahogy bennem küzd
- Tényleg olyan “szörnyű” az anyaság? Miért nincs bennem anyai ösztön?