Mi volt a legutóbbi furcsaság, amit láttál? (beszélgetős fórum)
A Keleti PU.-nál dolgozó jóspapagáj
néger férfit biciklizni Debrecenben
Egy olyan juhász, aki quadról terelte a nyáját. Bő gatyában, subában, kampós bottal
Valami furcsa fény az égen,hmm ezt még sose láttam jól kivehetö ám furcsa...
Egy gesztus,amiből arra következtetek,hogy valaki nem épp a hűség mintaképe.
Itt most szinte tornádó van,egy férfi pedig rövid gatyába jött.
Ma reggel egy macskasz@r a teraszunkon (és nem a mienk, mert az benti).
Nagyon furcsa alaku repa... ma kora reggel vettem ki a hutobol es hirtelen az fordult meg a fejemben, hogy most almodok-e vagy ez a valosag... fenykepet nem mellekelek... :P
a szomszéd lánya...mintha a Hungaroringról jött volna ilyen lenge öltözetben. :O
Párom pályázatát az új munkahelyére :S
Nem köszönt a szomszéd,olyan volt mint aki be van lőve.Rá 10percre pedig visszatért önmagába.
Álmomban két macska voltam és játszottam egymással.
*
Ja, ez nem én voltam, hanem Karinthy.
Naháááát, Te még élsz? :-)
kijelző alól lepattanó tripla20 darts-ban
kb 20 perce,az anyámat,egy kárómintás,V kivágású pulcsiban...nyakamat rá,hogy az férfi pulóver! :DDDD
Anyósoméknak tegnap visszavittük a törölközőjüket, s anyósom állítja, hogy nekik sosem volt olyan törölközőjük, pedig a fürdőbemenetelkor múltkor biztosan ezt adta oda nekem!!!! Nekem biztosan nincs ilyen törölközőm, biztosan az övét tettem oda vissza neki a szatyorba, nagyon furcsa, hogy nem ismeri meg a saját törölközőjét!! És ez egy kis dolog...más dolgát vajon hogyan ismerné fel???? :-/
munkahely,ahol az számit ki nyal jobban a főnöknek, vagyis aki nem nyal az ki van rugva.
A főnököm ábrázata,mikor megmondtam neki a véleményemet!Azóta tök jól érzem megam.Lehet,hogy belátta,hogy igazam volt?
Én nagyon birnám ezt a pasit:))
Sajna nem az, ez a derek uriember szuletesetol fogva a mi falunkban lakik (bocs az ekezethianyert, de lejart a teli szabadsagom, ujra hajozom, es a kulfoldi billentyuzet mar csak ilyen...)
A mai furcsasag: az allitolag cukorbeteg kapitanyunk, amint a kormanyfulkeben az ejszaka kozepen lelkesen tolja a kis szajaba a delutan sutott francia kremesemet...
szia:) ö véletlenül nem egy öreg pasi, egy kicsit ápolatlan. nagyon csunyán beszél. kb:60é körüli 165cm magas, fura egy fazon. budapesten is volt egy ilyen de eltünt. volt kutyá is németjuhász.
a szombati töltött dagadó"m", ami egy kicsit (nagyon) szétdurrant...
Errefelé mindennapi... :-)
Hát tényleg nem egy mindennapi látvány lehet! :)
Óóóó, nálunk van igazi, hamisítatlan "falu bolondja", szóval akár mindennap beírhatok ide valamit, csak fussak össze vele...
Ma például: A fickó azzal a retiküllel a karján sétált, melyet kedves édesanyám épp tegnap dobott ki; közben pedig egy babakocsit tolt, benne egy utazótáskával... Ez, azt hiszem, elég furcsa... :-)
Egy tojásnak kettő nagy sárgája volt :) (bár lehet, hogy ez nem is számít akkora furcsaságnak, de én még korábban nem láttam hasonlót :) )
Hűű,na ezt sem ajánljuk az étkezőknek... :)
A terhes férfi
Kislánynak adott életet egy 34 éves amerikai, aki részben már férfivá operáltatta magát. Thomas Beatie a törvény szerint férfi, de meghagyta női nemi szerveit, amikor átoperáltatta a mellét és szteroidos kezelésen esett át. Nagy visszhangot váltott ki áprilisban, amikor bejelentette a terhességét.
További ajánlott fórumok: