Mi a véleményetek a tejfakasztós bulikról? (beszélgetés)
Nekem az egyik haveromnak elcsuklott a hangja, es elsirta magat, mikor koszontore felallt, es meg csak ciki sem volt, mert tuduk, hogy o azt a bat mennyire varta.
Labjegyzetben: a szulok elvaltak, es a kislany az apukaval el.
Ah értem már mi a probléma..
Savanyú a szőlő.
Nem, nem vedelnek, de kb ugyan ennyi az értelme. Csak ott anyuka "bulizik" a tejfakasztón apuka..
Mi nőként is tartottunk ilyeneket, sőt mikor valamelyik barátnőről kiderült hogy terhes akkor sejtfakasztót is.
Nincs ebben semmi rossz.
"Vagy ha egy gyerek megszületik, akkor onnantról megszűnik minden?"
Az anya számára jellemzően igen.
A tejfakasztó miatti felháborodás is ebből az egyensúlytalanságból jön, szvsz - hogy az apukának "jár" a kimenő, míg az anyukának nem.
Felénk (lehet máshol is) a tejfakasztó akkor szokott lenni, amikor anyuka még a kórházban van a babával.
Mi ezzel a gond? Hadd ünnepelje már meg az apuka, hogy gyereke született. Kórházban úgyse lehet ott 0-24.
A neve szerintem is gáz.
De az ünnepléssel csak akkor van baj szvsz, ha az anyuka vagy a gyerek kárára válik.
Voltam egy kollégám tejfakasztó buliján, a felesége még a kórházban volt a császár után, minden rendben volt, csak még megfigyelték. Beszélgettünk, persze némi ivászat is volt, de semmi komolyabb lealjasulás. Ebben én semmi rosszat nem látok; a kórházban nem lehet ott az apuka 0-24-ben, amit kellett, segített, miért ne ünnepelhetne?
Viszont az, amit páran meséltek, hogy apuka már a vajúdáskor elment inni a haverokkal, és részegen esett be a szülőszobába (ha egyáltalán), nálam válóok lenne. Ritkán, de előfordulhat, hogy vészhelyzetbe fordul a szülés, és életet kell menteni; ilyenkor hogy számolna el a lelkiismeretével a f*szkalap?
De akkor is, ha "csak" úgy érzi a kismama, hogy szüksége lenne némi (testi, lelki) támogatásra az apukától.
Csak az jutott eszembe,,hogy igaz hogy a nő szüli viseli hordja a gyermeket.Nem kéne megfeledkezni,,az apa is átérzi(jó esetben),, elviseli a 9 hó örömét aggodalmait,,és az összes mindent ami ezzel jár.
Nekik sem hallali a te terhességed,,szerintem.
Ha egyébként nem lump akkor miért ne mehetne kiengedni a gőzt,,
De mit tartassz ezen hülyeségnek?
A nevét? Vagy pusztán a tényt, hogy az apa megünnepli a gyermeke érkezését?
Csak egy rövidke kérdés.. Nem ünnepelhető meg egy ilyen életesemény?
Mivel rosszabb egy babaváró bulinál, vagy egy mostanában divatként futó gender bulinál,ahol a leendő szülők bejelentik a gyerek nemét?
Miért az az elfogadott, hogy apuka karót nyelve várja haza a feleséget a babával?
Vagy ha egy gyerek megszületik, akkor onnantról megszűnik minden?
Ez van temetés utáni torokon is. másfél óra múlva röhögés,
mert a magyar sír, ha szomorú, sír ha boldog, mert iszik.