Mi lehetett a háttérben, ha nem tudtam nyitni a kuktát és nagyot szólt? (tudásbázis)
7. Smirnoff
2017. dec. 10. 15:46
Nem lehet, h egyszeruen nem hult ki elegge? Ha nincs leengedoszelepe, tedd hideg viz ala, ha nem akarsz varni! Szerencsere nem olyan egyszeru am egy kuktat felrobbantani.
6. Ikebana3
2017. dec. 10. 14:35
Az én kuktám nem ilyen. Nem tudom mi történhetett. Lehet, hogy kiolvadt a biztosítéka?
5. töprengő
2017. dec. 10. 14:21
Nem tudom, csak sejtem...
Leírom hogy szoktam használni.
Próbálom a szelepet kimosni mindig, ne legyen eldugulva. Ha késznek gondolom az ételt, megvárom hogy ne legyen sípoló hangja.
És mindkettőt felemelem. Egyik " kallantyús, másik egy kis karika ". Ha semmit nem szuszog, akkor jöhet az a bizonyos fedőkar elfordítása...
Egyszer még a kezdetén, nagyot spriccelt. Mert hát nem vártam meg hogy a forrása az ételnek leálljon...
4. Ditta25
2017. dec. 10. 13:29
Jo hogy nem tortent nagyobb baj/bajom
3. forrest2010 (válaszként erre: 1. - Ditta25)
2017. dec. 10. 13:27
nincsen bedugulva a szelep ? ne feszegesd :(
2. 1998Anya (válaszként erre: 1. - Ditta25)
2017. dec. 10. 12:41
Befagyott:)
1. Ditta25
2017. dec. 10. 12:33
Mi lehetett a hatterben, hogy nem tudtam nyitni a kuktat es nagyot szolt?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!
- Vajon miért fujkálja egy 3 éves gyermek a csoporttársait? Csak egy rossz szokás vagy valami más van a háttérben?
- Ha hólyagok vannak kisgyerekem nyelvén, milyen betegség állhat a háttérben? Mi a gyógymód rá?
- Fogyókúra okosan – avagy nézd meg, hogy mi lehet a háttérben!
- Mi állhat a háttérben? Velem van a gond?
- Ez az epém miatt lenne, vagy valami más is lehet a háttérben?