Mi jàtszodik le a férfi fejében ilyenkor? (tudásbázis)
Lehet,hogy a pasi már jól megégette magát,hiszen írtad hogy elvált,és ezáltal óvatosabb lett:))Vagy rámenősnek találta talán a nővéredet?Lehet,hogy nem is sex játszotta volna a főszerepet,csak valahogy szóba kellett elegyedni a nővéreddel,mert lehet hogy tettszik neki:)),és megijedt a nővéredtől:))
Mert általában"Amelyik kutya ugat,az nem harap":))
Jól tette a nővéred!!!
A bizonytalan pasi, úgyis mindig az marad !!!
Azota délutàn megint összefutàs volt.
Àllitolag alig mert köszönni,de köszönt elöre,a teso az viszonozta,és akkor jöt a szöveg hogy hogy vagy,stb,meg mondta hogy grillezés lesz a közös tàrsasàgba,nem-e megy a làny is,persze a növérem kijelentette hogy:NEM.
Hááát... csajok én most olvastam el a storyt...
Szerintetek az nem lehetséges, hogy miután kifigyelte és utánament autóval ( gondolom kommunikáltak, ha csak a sexről volt szó) hazamenve rájött, hogy neki mégsem ez kell?
Mert, hogy valami lezajlott a fejében az tuti, hisz nem óriási a korkülönbség és a 40-es pasik jó lepedőakrobaták ha friss hus van a piacon, de ha szerelmesek akkor is :-)
:)
szerencsés vagy!!
;)
:(
Én mikor még pasiztam,velem sose történt ilyen.
Amelyik pasinak tetszettem,az nem gondolta meg magàt soha.
De tényleg.
Melyik az az idiota pasi,akinek bejön egy nö,a nönek is a pasi,aztàn az meghàtràl????????
Jól van na :) Legyen nyílt kártya.
Így jobban belegondolva nem értem ezt a pasit. Csak azt tudom feltételezni, hogy egyszerűen meggondolta magát.
Persze ràmenösség.
De ha egy pasi nyiltan mondja hogy ö szex hiànyban szenved,és hogy sürgösen szeretne màr baràtnöt,meg stb...akkor mit vàr?
Hogy a csaj küldje el a picsàba,vagy mi?
én nekem is ha tetszik egy pasi,és tudom én is neki,akkor nyitott kàrtyàkkal jàtszok.
Vagy udvaroljon tisztességesen,vagy ha a szexröl beszél végig,akkor ne ijjedjen màr meg ha a hal hozzà uszik..
Igen, én is pont erre gondoltam.
A pasik nagy "vadászok" és ha a "préda" rögtön eléjük veti magát, akkor már nem is olyan érdekes az egész.
Mi a helyes ilyenkor?
Tàvol maradni,vagy tovàbbra is a közös tàrsasàgba jàrni?
Én szerintem tàvol maradni.
Lehet csak "megijedt" a hölgy rámenőségétől...
A vonzódsz hozzá, meg a jól nézel ki sms, szerintem várhatott volna még, addig, amíg nem Ő teszi meg az első lépést
Meglátott a nőn valamit és lekonyult...hi hi
A férjem diktálta..