Mi az oka annak, ha valaki úgy köszön a másiknak, hogy hozzáteszi a keresztnevét? (beszélgetés)
Sötétség Ohhh, baribi _112 a nevem...!
Komolyan mondom, nagyon, butácska vagy!
Van egyáltalán valami mély és lényeges oka?
Van, hogy nekem is így köszönnek és nem egyszer én is úgy köszönök, hogy hozzáteszem a keresztnevét.
És?!
Ebből mi a konklúzió?:)
Ez miért van? Ti hogy szoktatok? "
Ha van rajta sapka, akkor mondom a keresztnevét, ha nincs akkor nem.
Egyénfüggő. Szeretem a nevem hallani, engem nem zavar, ha így köszönnek nekem. Még mindig jobb, mint amikor Helló tündérkém! Szia kicsim! - köszönéseket hallani férfiaktól, akikkel nem vagyok olyan viszonyban, ami ezt indokolná.
Az is lehet, hogy így memorizál. Nekem jó az arcmemóriám, de nehezen jegyzem meg a neveket. Ha eleinte köszön neked így egy új ismerős, erre is gyanakodhatsz.
Szia Barbi!
Egyébként nem itt, hanem a munkahelyemen gondoltam. Hülyébbnek úgysem néznek, mint eddig. Szerintem csodálkozni sem fognak.
Nahááát!
Még sosem fordul elő velem ilyen, hogy beszélgettem volna valakivel.
Asszem ezt is ki fogom próbálni!
Csak nem tudtam hova tenni na :D
Mert mindig így köszön az egyik főleg. Meg hozzá egy sanda mosoly, múltkor mintha kacsintott volna is :D
De tegnap reggel mondom akkor én is így köszönök mit szól hozzá. Ugye meglátott engem: szia Barbi, akkor én meg: szia Peti, erre elmosolyodott. Majd 5 perc múlva megint összefutottunk és utánam szólt hogy "Aztán jó legyél" mondtam neki hogy "Megpróbálok, de te is" erre megint mondott valamit.
Nagy történet! :D
:DDDDDDDDD
Ezt megkönnyeztem.
Ez komoly kérdés volt? Na vajon miért így köszönnek?
Biztos mert olyan szép neved van! :D
Nálunk is mindenki így köszön a munkahelyemen.
Talán azért, mert tudja a nevedet. Ha nem tudná, biztos nem így köszönne!
További ajánlott fórumok:
- Szólác - keresztnevekből
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Híres magyarok teljes névvel, de a keresztnevük ABC-ben
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!