Mi az amit soha nem vennél fel? (beszélgetés)
Komolyan mondom hogy gondoltam erre is, de nem akartam még több hülyeséget írni. 😐
Tanúlság! Többet kell olvasnom! 😊
Ez még az a fajta gatya, ami az a hosszú, fehér, bő szárú.
Nagy munka előtt felkötötték - a szárát! Hogy ne piszkolódjon, és ne lifegjen a munka közben.
Móricz: A boldog ember
"Mondom édesanyámnak, hozza csak ki hamar a kötözőgatyámat. Nem is vót akkor több gatyám, csak ez a kettő. Egy vasárnapló, meg egy munkába való. Felveszem, úgy mentem egy felkötött szennyes gatyába vele a vásárbafele."
Ábrázolásban itt, a 3. oldalon:
🤣 Földmérő a szakmám.
Felkötni a gatyát? 🤔
A gatyamadzag megvan a Bakterházból. Hmm...
Gondolom nem az a válasz hogy hónaljig felhúzták a nadrágot és ott kötötték meg.
Szabad a gazda! 😌
Én tangát se szívesen viselnék, de haspólót sem.
Amit végképp nem vennék fel? A helyzettől is függ, hiszen kerülhetek fura helyzetbe is akár, és ha végképp nincs más, akkor a haspóló is jó. A semminél pedig még a tanga is picivel jobb. :D
Fodros holmit sem szívesen viselek, mert nem áll jól.
Én úgy tudom, a körömcipő leget lapos is. A lényege, hogy nincs pántja, és a körmöket takarja.
Most gyorsan utánanézek.
"körömcipő: felerősítőelem nélkül készült, félmagas vagy magas sarkú női félcipő, amelynek fejrésze csak az ujjakat takarja, a láb marrészét szabadon hagyja."
Azaz jól tudtam, de ez az oldal is egy csoda:
Semmi baj, énn sokáig a teodolitra hittem azt, hogy valami ásvány. (Pedig földmérő műszer.)
Jöhet a bónusz? Sokára jöttem csak rá, olvasmányból, hogy is van, amikor "felkötik a gatyát".
Vissza olvastam, és puskáztam.
Tanga, ( soha még a páromnak se ) haspóló, ( max a lakásba / kertbe ), sztrecsnadrág / cica nadrág, ( azt is max itthon ).
Bakker! Nagyon gáz vagyok! 🤣Ezeket sem ismerem! A perelinre azt mondanám hogy valami rágcsáló, a körgallérra meg azt, hogy az van a papoknak. 😂
De azért értem a lényeget, köszi! 😁
Az ilyen nyakéknek régen funkciója volt.
Ha szorosabb lett, akkor tuti volt a golyva.
Én jellemzően nem hordok nyakláncot. A fülbevalók az egyetlen ékszer rajtam. Zavar, de nyáron van olyan ruhám, amihez jól néz ki egy gyöngysor.
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit soha nem adnál fel senkiért, semmiért?
- Mi lenne az első, amit a lottó 5-ös nyereménye után vennél?
- Amit még soha nem főztél
- Mi az a mondat, amit SOHA nem akarsz hallani egy férfitól?
- Mi a leghaszontalanabb tárgy a háztartásodban? Vagy mit nem vennél meg soha?
- Ha van olyan ruha vagy bármi, amit nyárra vennél meg, megveszed előre vagy mindig szezonálisan vásárolsz?