Mi az, ami már érzelmi megcsalásnak számít? (beszélgetés)
És tudja, és tudja..:DD
De gondolom, megbukott a dolog, mert több anyag kell hozzád (tudod mire gondolok), mint a Dávid szoborhoz. :P
Te romlott tyúk, Te...-)))
megkeresett a magyar állam, hogy Budapesten egy új szobrot szeretnének állítani a Hűség mintaképe lenne a címe,és, hogy vállalnám-e, hogy modell lennék?
egy nőnek mindig igaza van, Te ezt nem tudtad?.-))
engem itthon nádpálcával nevelnek..-)
stimmel, igazad van.
most látom fent a címet, de én csak alul olvastam, sorry
a kérdés az érzelmi megcsalás.
adtam magamnak egy pofont, büntetésből..-)
Mi az amire azt mondjátok ez már sok vagy átlépte a határt?
Ha váratlanul hazamész, én ott találod a párod egy másik nővel a hitvesi ágyban...-)
Ez nekem már határátlépésnek számít.-)
Ha már nem velem osztja meg a gondolatait rendszeresen, hanem valaki mással. Pláne, ha másba szerelmes.
Azt mondjuk nem sorolom ide, amikor a velem és a házasságunkkal kapcsolatos dolgokat úgy osztja meg mással, ahogy velem nem tudja, mert én érintett vagyok, mert mindenkinek szüksége van legalább két emberre, akinek el tudja mondani a problémáit és ha ez csak a házastársra korlátozódik, akkor nincs egy kívülálló szemlélő.
Ha nem én vagyok az egyetlen akivel megosztja legbensőbb dolgokat.
Nekem nem fér bele a kifele beszélés személyes dolgokról.
Nem gondolkodtam ezen, mert nem vagyok féltékeny típus, de ha titkolózna,az már nem tetszene.
Miért tetted fel a kérdést?
Megtudnád válaszolni a kérdésedet?
Mi az amire azt mondjátok ez már sok vagy átlépte a határt?
Bókok? Flört? Túl sok beszélgetés? Túl sok közös vicc? Vagy ha sűrűn gondolna másra a párotok?
További ajánlott fórumok:
- Mikortól számít megcsalásnak?
- Szerintetek, ha valaki chaten egy vadidegennel bármiről beszélget, szexről is, az megcsalásnak számít?
- Mennyire vagytok féltékenyek? Mi számít megcsalásnak?
- Érzelmi megcsalás? Mit tegyek hogy higgyen nekem?
- Érzelmi megcsalás
- Mi az, amit már érzelmi megcsalásnak éreznétek a párotoktól?