Mi az a dolog az életben amire azt tudod mondani, igen az élet szép! (beszélgetés)
Ez tetszik!
Ennek alapján én is merem mondani: egy üveg Calvados, a többi már vagy megoldódik, vagy nem is fontos...
Minden ami az élettel kapcsolatos 😊
A Férjem, a kutyusom, a madárcsicsergés, napsütés, a falusi Füstös levegő, kedves emberek, pihenés, futás, sütés-főzés, az első friss hó, a forróság, ahogy égeti a bőröm. Imádom 🙌
Szeretetteljes, békés családi élet.
Amúgy meg, csak EGÉSZSÉG legyen és akkor minden szép!!!!
Mi az hogy szép! Egyenesen gyönyörű, csodás, egyszeri és megismételhetetlen, semmi máshoz nem hasonlítható!
Kora reggel a függönyt elhúzva és a természetben gyönyörködni, már megérte. Az anyukám, a férjem, a gyermekeim, unokáim mosolya, vidámsága, szeretete magával ragad és akkora energiát ad, hogy még a tágabb környezetemnek is jut belőle.
Szeretem a magányt is, ha úgy adódik. Sosem unatkoztam. Mennyi gondolat, ismeret és megélt emlék suhan át olyankor a fejemben!
Egy jó könyv a szellemnek jó, egy jó zene simogatása a léleknek. :)
a férjem & a kutyusom jelenléte
séta a napsütésben
Eros Ramazzotti zenéje
Igyekszem nem elfelejteni, hogy reggelente ne csak úgy felkeljek, hanem, hogy eszembe jusson, mennyi minden miatt lehetek jókedvű!
Kicsit elfeledkeztem erről, holott jó ideig így ébredtem, és az egész napom vidám volt, függetlenül az eseményektől.
Te jó ég!
Mindenre:)
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Amit megbántam az életben...
- Mi a legjobb dolog az életben?
- Lemondtál már az életben kimondhatatlanul fontos dologról?
- Mi volt a legrosszabb dolog, amire mezítláb ráléptél?
- Információkat szeretnék arról a T-mobile-os dologról, ahol 2 előfizető ingyen beszélhet egymással. Tudnátok mondani róla dolgokat kérlek?