Mi a véleményetek az exfeleséggel való "haverkodásról"? (beszélgetős fórum)
Két válaszod lehet:
1. Vagy az ex pasiját kezd el hívogatni, pl. kávézni, teniszezni, bármi. Legyetek barátok. És ha valaki fel mer háborodni, kérd ki magadnak. Elvégre nincs ebben semmi, a párod, meg az ex is ezt csinálja... Majd néznek hülyén!
2. Saját exeddel vedd fel a kapcsolatot, a többi ugyanaz mint az első pontban.
Ha jól olvastam, ezek a férfiak közeli rokonok: testvérek.
Pl 2-3 fiútestvér vesz feleségül 1 nőt.
Azt hiszem egyszerubb, ha linket masolok be:
Szerintem ne gyotord magad, oda neylonzacsiban is megteszi ;) (irtam, hogy regiok, haat, nem a vilag legcivilizaltabb pontjai)
... Mibe is kell pakolni? Bőrönd, vagy utazótáska?
Mesélj még arról a kultúráról, lszíves.
A többnejűség se lehet olyan rossz.
Elég sokszor fáradt egy nő, s rengeteg teendője van, így be tudják osztani a feladatokat, meg a férjet is. Én így láttam egy tv műsorban.
Hm, többférjűség? Hol van ilyen?
A modern többnejűség.
Nincs rajta mit csodálkozni. Sok jó nő van.:))
Nagyon sok erőt kívánok neked!
Nálunk annyiban volt rossz-jó a dolog, hogy a párom szúrta el anno és bűntudata mind a mai napig van (ezt sejtem) az elvesztett évek miatt. De ez a bűntudat a fia miatt van, és nem az exért. Nem nőként tekint rá, hanem, mint gyermeke anyjára...
Ha én ilyen helyzetbe kerülnék, bizony megkeményednék még 5 év után is, mert ha minden kis titkodat kimesélte a múltjának, hogy tud még a szemedbe nézni? Hogy képzeli így a jövőtöket? Hármasban? Előbb ezt tisztáznám vele (a párommal), majd megkérném, hogy ilyet többet ne tegyen és legyen szíves gondoljon bele, mit szólna ahhoz, ha a közös életeteket egy régi pasiddal beszélnéd meg kávézás közben, egy mozi után...ha felháborodik, és nagyon visszavonul, meg hadovál, kérdezd meg, hogy hogyan gondolja tovább a közös életeteket, mert téged nagyon felzaklatott ez a dolog, -ha nem tűnt volna fel neki...amúgy ha ennyi (gyógyszerek, idegesség) nem tűnik fel neki, akkor mi???- és nem érzed magad hibásnak az ex viselkedése miatt. Ne támadj, ne mond, hogy "te", meg "hibás", röviden fogalmazz és érveket sorolj kevés érzelem mellé. De mind rólad szóljon, mert támadásnak veszi máskülönben. Továbbá kezd el következetesen Józsikámnak szólítani "véletlenül", és bután nézni, ha visszakérdez...hát nem a neved mondtam?? Úgy látom, hogy nem az ex a hibás, ő csak élvezi, hogy a párod még nem felejtette el őt, mint NŐt. Változtass hajat, stílust, pusmogj-sms-ezz sokat a barátnőiddel, járj el edzőterembe, fordulj el a problémától, ha tudsz, kicsit távolodj!!! Ha te kellesz neki, elkezd félni, félteni, hogy elveszíthet. Ha nem, akkor pedig bármennyire fáj, le kell építened csutkára, menjen vissza az exhez, ha annyira hiányzik neki...
További ajánlott fórumok:
- Való világ 9 - vélemények, beszélgetés
- A párom exfelesége ellenem uszítja a gyereket, mit tehetek?
- Kötelezhetik az apát arra, hogy adja el a házat, amelyben lakik, ha nem tud annyi gyerektartást fizetni, amennyit az exfeleség követel?
- Agyamra megy az exfelesége!
- Flörtből, haverkodásból, hülyülésből, nevetgélésből kihozni valamit?
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?