Mi a véleményetek arról a 12 éves szurkáló fiúról? (beszélgetés)
A magyar jogrendszer átka! :(((
Az egész egy nagy ....... !!!!!!
A híradásokban sem szerepel már. Úgy látszik minden csoda 3 napig tart!
Ellenben a minap hallottam,hogy volt hasonló eset valahol a ny-i országrészben, egy 15 éves szurkált meg egy 20 évest? Félelmetes,nem?
Zéró tolerancia...:DDD
a politikával szemben..:DDD
Bocsi,nem tudtam kihagyni :)))
szerintem a magyar gárda szerveződése nem pusztán (bár valszeg ezek is bejátszottak) ezen okoknak és feltételeknek tudható be.
általánosságban egyetértek.
nekem az ilyesfajta csoportokkal fenntartasaim vannak, azt nem tudom, hogy ide leirhatom-e.
Azt tudom, hogy fontos a csoporthoz tartozas, csak mostanaban az a nemesi kivaltsagossag van, hogy nem a kozos dolog tart ossze, hanem a szuletes. Te ennek vagy annak szulettel, nem tartozol kozenk. Valamint az eloitelet (szandekosan nem tulaltalanositast irok), teljesen hianyzik az indivdualis kulonbseg. A tekintely a legfontosabb, a kudarcokat, konfliktusokat nem tudjak hogy kezelni, igy attoljak egyeb nepcsoportokra, majd lesz nemulass, ha mi osszefogunk, beoltozunk, felvonulunk. Valamiert ezt az eros "csoporthoztartozast" en gyengesegnek erzem.
Irok egy tudomanyos dolgot is, Allport irta 1954-ben, hogy intezmenyekhez kotodnek pl a nacionalistak: "A nemzet mindenekelott a legfobb vedelmet jelenti.Ez az o csoportja. Semmi ellentmondast nem lat abban, hogy jotekony hatasabol kizarja azokat, akiket fenyegeto betolakodoknak es ellensegnek tekint."
szerintem nem kell tőlük "félni".
Ők felvállalták ezt a dolgot,mint ahogy más szervezet , vagy közösség a sajátját...
Erről szól!
Szerintem nem rasszisták...:)
Megjegyzem, ha beledöglök is:
A Magyar Gárdától persze félni kell, mert rasszista! Kiejtette azt a szót a száján, hogy "cigánybűnözés"! Ammi ellen tenni kíván.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról, hogy nem kell nyelvvizsga a diplomához?
- Mi a véleményed arról, ha valaki öregségi nyugdíj mellett dolgozik?
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Mi a véleményed arról a 33 éves férfiről, aki...
- Mi a véleményetek arról, ha a baba az anyukájával alszik éjjelente?
- Mit gondoltok arról a fiúról, aki Gergely lévén Gegének becézteti magát?