Mi a véleményetek a melegekről v. a leszbikusokról? (beszélgetés)
Elég nehéz nekik ezzel együtt élni.Elfogadni magukat,elfogadtatni magukat....Semmi bajom velük,nem zavar ha valaki más.Csak velem ne kezdjen ki egy másik nő... :)
Sajnálom őket,nem tehetnek róla,nem lennék a helyükben.Félelmetesnek tartom az univerzumtól,természettől,hogy ilyet "alkotott"
mindenki csináljon, amit akar. ennyi erővel az is OK, aki zoofil stb.
a leszbikusokkal semmi bajom. két férfi undi. :( amúgy meg nem hiszek abban, hogy ezzel születnek, és olyan nagy ügyet kéne csinálni belőle..
Nekem tökmindegy. Engem ne molesztáljanak, és kész.
Az, hogy aberrált, beteg emberek...Ennyi...
Sziasztok!
Kérlek segítsetek.
4 éves kapcsolatom van ( barátom van )és 13 éves korom òta érdekelnek a nok, azt hitem hogy majd kinövöm de, ùgy nézki hogy egyre rosszabb csak lányal tudom elképzelni a szeretkezést meg az együt élést is, de nem szeretnék lányal együt lenni mert elitélnének.. meg nem is találnék magamnak barátnot. Tudnátok segíteni hogy hogyan nyomjam el ezt a érzést? kérlek.. nagyon rossz és egyre jobban utálom a pasikat..
Nincs velük bajom,sőt ők is ugyan olyan emberek,nem érttem miért nemlehet őket elfogadni.
Engem nem zavarnak se a melegek se a leszbik, csak attól félek, hogy kötelezővé teszik...
Rohadtul nem tud érdekelni, ki kivel bújik ágyba. A forrónacis csillivillis fiúkák felvonulása viszont igen szűk keresztmetszete az így létezőknek. Nekem a szomszédaim leszbikusok, és soha eszembe nem jutna ezért megszólni őket, normális, hétköznapi emberek.
Az nem probléma, hogy sokakat zavar a melegfelvonulás, az viszont igen, hogy a karácsonyfa zavar(hat)ja a betelepülő muzulmánokat tőlünk nyugatabbra fekvő országokban és emiatt már sok helyen nem is állítanak fát.
Egy ismerősöm levelező partnert keres, egy rendes meleg férfit, csak levelezne vele. Ha tudtok ilyet ajánlani neki,akkor írjatok.
mindenkinek a magánügye-csak nem kellene "reklámozni" ennyire a médiában és egyéb módon
Magánügy...a pride, vagy betegfelvonulás meg szimpla provokáció.
Hihi, mintha a ferjemet hallanam! :D
engem a leszbik nem taszítanak ha ölelkeznek,sőt...a másik nem....háát brrrrrr
Én úgy gondolom ez mindenki magánügye. Engem taszít, ha azt látom, hogy saját neműek ölelkeznek, csókolóznak az utcán. Melegfelvonulás ellenes vagyok, nem értem miért kell ezzel kérkedni.. :(
100%-ig elfogadom oket. Nincs bajom a melegfelvonulassal sem.
Minél több férfi meleg ,annál több nő marad "nekünk", akikért rajongunk.
Ha egy gyereknek "két anyja" vagy apja van, abból korántsem biztos, hogy meleg lesz. Sőt, szinte biztos, hogy nem, ha a gének vagy a sorskód máshogy akarják.
A drogokban egyetértünk, szerintem a gyógyszerek, adalékanyagok is hibásak, de tényleg azt gondolod, hogy mesterségesen teszik meleggé az embereket? Én ezt nem hiszem. Szerintem a szexuális orientáció a lélek szintjén dől el még odafönt.
Lehet, hogy elhajlás, de emberek vagyunk és mindenki azt csinál, ami szíve joga, ha ezzel nem árt másnak.
nekem semmi bajom velük....
Sportmelltartót vegyél. Lehetőleg márkásat. Nagyon jól tart, és egyáltalán nem fog zavarni a mozgásban.
sziasztok
azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy lehet leszorítani a nagy melleket
100-as melleim vannak, ami nagyon zavar a sportban
Így van... gondolom te sem jártál soha a szerelmeddel kézenfogva, nem üdvözöltétek egymást csókkal egy találkozáskor, nem simultatok össze az utcán soha... ezt mind otthonra tartogattad...
nem zavar, de a magánéletüket, tartogassák otthonra...
További ajánlott fórumok: