Mi a véleményetek a Bergon babakocsikról? (beszélgetés)
Szia!
Én nagyon szeretem azt leszámítva, hogy nagyon nehéz és a pöcök nálunk is el van kopva. Kicseréltük, de így is kiesek a kereke.
Nekünk Bergon xspr van. Nekem is nagyon tetszik. Egyetlen bajom van vele, hogy kiba....t nehéz.:)
Azt hallottam már két embertől is, hogy törik a kereke. De látom nektek nem tört el. Még nekünk is bírja a kisfiamat.:) És mennyi idős koráig használtátok?
Szia!
Nekem 4 éve van a bergon babakocsim meg.Nagyon szeretem,kényelmes a gyereknek,biztosnágos,jól lehet pakolni a kosárba.Télen nem fázott a gyerek benne,és ha süt a nap akkor könnyen megtudom fordítani a karfáját.4 babakocsit próbáltam.Sport kicsi babakocsit,ami jó,de nem újszülött kortól,nagyobb babának pedig csak rövid távon kényelmes,és pakolni nem lehet,tehát táskával kell elindulni.
Volt egy 3 kerekű babakocsim,ami jó volt ugyan,de rövid volt,hamar kinőtte a gyerek,és télen sem lett volna elég meleg,ezért túl adtam rajta.
Bergon használtam az első gyerekkel és most a másodikkal is.Sőt ha a nagy elfárad(3,5 éves)akkor simán elbírja mind a két gyereket.
AMit nem szeretek benne,hogy nehéz.
Nekem bevált Bergon King fajtájú.
A városban nekem és 1 csajnak van volt ilyen annó 4 éve kitünő állaptban van várja a tesót hogy beletehessük a kis popóját:-)
Akinek Bergon babakocsija van.
Mi a véleményed róla?
Mit szeretszt benne?
Mit útálsz?
Meddig szeretnéd használni vagy meddig használtad?
Úgy értem a baba mennyi idős koráig?
További ajánlott fórumok:
- Melyik babakocsit vennétek: Rafpol Fenix vagy Bergon Q12 Camarelo?
- Ha a Bergon babakocsit átállítom sportkocsivá, akkor lehet az elöl lévő "karfát" magasítani?
- Renault Clioba befér Bergon babakocsi?
- Hány kilóig lehet használni a Bergon Cross babakocsit?
- Bergon babakocsiba keresek biztonsági övet, hol tudok venni?
- Mi a véleményetek a bergon 2xdimension babakocsiról?