Mi a véleményed a női sofőrökről? (beszélgetés)
Jól vezetnek, csak nagyobb a szélsőség. Azaz vagy jobban vagy problémásabban. Arányaiban kevesebb az "átlagos" sofőr köztük. Ezt gondolom.
én is nő vagyok tudnék mindkét nemből példát amitől égnek állt a hajam. ebben férfik és nők között nincs különbsg
Én is nő. Érdekes mód nekem az utóbbi hónapokban azt tűnt fel, hogy egyre több a béna pasi..de sajnos elég sok túl óvatos nő is keresztezi az utam..
A különbség talán az, hogy míg a nő azért bénázik, mert fél, vagy óvatos, és még zavarba is jön tőle, tehát nem tudom anyázni, mert megsajnálom, addig a pasi ha béna, bunkó is, nem kér elnézést ha hülye volt, hanem még neki áll feljebb, direkt akadályoz.
48 éve vezet Anyukám.. és még mindig jól, más női sofőr Ismerősünk is van-szintén jó a véleményem
Most kezdtem vezetni, előtte kb 4 hónapig jártam oktatóval vezetni. Kikértem az ő véleményét, mert már 25 éve oktat, s szerinte a nők óvatosabbak, mint a férfiak, de nem nemtől függ, ki hogy vezet.
Rosszak. Tisztelet a kivételnek.
A női sofőrök sokkal intelligensebbek, udvariasabbak és előzékenyebbek mint a férfiak. No persze van kivétel.
én is az vagyok. Vannak akiknek inkább csak a papirra lenne szüksége. De vannak jó vezetők is
Egy rokonom is negyven éve vezet és baromi jól, pedig ő is nő, ugyanakkor férfi ismerősöm is van, aki pedig abszolút nem vezet jól, nem a nemen múlik, hogy milyen sofőr.
Nem minden női sofőr jó soför!
De azért lehetnek jók is!
29 éve vezetek balesetmentesen, 63 éves nő vagyok, a férfiak közt is van béna.
Nekem ugyanaz a véleményem a női sofőrökről, mint a férfiakról.
De lényegében a többség megfontoltabb és óvatosabb, nem "brahiznak", mint a férfiak..nekem 38 éves a jogsim és karcmentes vagyok....
Sokkal jobbak ! Biztos! De itt is van kivétel azért, mert láttam már szőke ciklont fél kéz mobil, másik kéz cigi...nyitott autóban februárban, nedves úton....
Szerintem általában a férfiak jobban vezetnek, mint a nők, de utóbbiak sokkal óvatosabbak, és jobban betartják a szabályokat.
Sokkal jobbak, mint a ferfi soforok! Egyertelmu!
Es sokkal elovigyazatosabbak is!
Ez van...)))
nő is vezethet jól, és láttam már pasit is bénázni... nem igazán lehet ezt így megkülönböztetni
szerintem nincs igazábol különbség...férfi is lehet rossz söför...
és nő is!!
és mért nem tudnak több dologra is figyelni??? pl szólítom a páromat, aki tv-zik, 10x szólitom "szivem... szííveeem!!" és bambulja a tv-t. a gyerek bármit megtehet, mert bambul az apa.. :D áááh.. :D
és ugyanolyan vezetők..:)
Én is nő vagyok, igaz hajtok, mint a meszes, de ha valaki elémbénázik, vagy tötyörög és még a sávot sem tudja tartani az tuti, hogy nő! Persze vannak rátermett női sofőrök is, de sajnos kevesebben vannak. Ahogy meg a nők parkolnak....azt inkább hagyjuk. 3 helyre keresztbe...Na az ilyennek nem adnék jogsit! Sajnos rengeteget anyázok a volán mögött! Már bocsánat!
semmi tapasztalatom nincs, magamon kivul. de biztos, hogy biztonsagosabban vezetnek, ha a kotelezoben pluszszorzot jelent. Vagy nem igy van mar?
elvégre egyenjogúság van !!!
Hát azért, mert tudnak.:)
nem értem magát a fórumtémát.:(
közhelyes, hogy ez a kategória eleve megszületett
vajon miért nem vetődik fel:
Miért nem tudnak a férfiak egyszerre két dolognál többet fejbentartani??????????
Én nő vagyok nálunk csak nekem van jogsim.Kocsival hordom a gyerekem a suliba az edzésre és nagyon sokat vezetek és szeretek is!
Aztán merre van az az errefele? Már csak azért, hogy ne menjek "arrafele".:)
Errefele a ferfiak is rosszul vezetnek, de a nok, na azok eletveszelyesen es meg bunkok is, tolakszanak, nem tartanak savot.... Meg is hal egy rakas ember az utakon.
semi mert en is no vagyok.szerintem nagyon csinosak a kormany mogott.
Hááát, van amelyik jól néz ki.:D
Szerintem egy nő is tud jól vezetni,mert ez típus függő.Attól mert vki betartja a kresz és megfontoltan vezet,attól még nem kell leírni őt.Mert szerintem aki túl nagymenő az utakon,előbb utóbb ő húzza a rövidebbet,a büntetésért meg nem éri meg,főleg ha a jogsidba kerül.
További ajánlott fórumok: