Mi a legnagyobb vágygyilkos? (tudásbázis)
Bizony így van,és a fiatalok körében is nagyon elterjedt a "minek fürödjek minden héten"Sajnos volt nemrég egy lakóm,20 éves srác.Mikor bejött az ajtón,megcsapott az áporodott,nagyon büdös szag.Adtam neki tusfürdőt,és megkértem,hogy használja napi szinten,mert nem fogom elviselni a hajléktalanokra emlékeztető illatát.Szerencsére elköltözött.
Ja,a lábszagát nem is említettem-az állatkertben nincs hozzá fogható bűz.
Nem tudom,hogy egy helyes srác,persze szingli-hogyan fog így ismerkedni,és ki az aki elfogadja így.
-ha valamelyik szülő hív
-felébred a gyerek
-a kutya beoson a szobába és bebújik az ágy alá :)
Régebben engem is zavart, ha "közben" jött egy telefon, nem is vettük fel. Viszont egyszer mégis felvettem, mert annyira kitartó volt, aki hívott.
És nem hagytuk abba a párommal :)
Meg is kérdezte aki hívott, hogy miért olyan "bazsalygós" a hangom...?
Na erre aztán végképp elnevettem magam, de csak annyit mondtam, hogy pont WC-n ülök. Egyből elnézést kért, aki hívott, és gyorsan elbúcsúzott. Belőlünk pedig kitört a nevetés! :)
Azóta egyáltalán nem zavar, ha csöng a telefon. Simán felveszem, és közben cinkos pillantásokat váltunk a párommal. Morbid, de ez is egy kis "extra", ami plusszt ad.
Igaz több mint 10 éve vagyunk együtt, így bármi új jöhet, ami egy kicsit "felpörget" :)))
ha közben felveszi a (rezgőre állított) mobilját mert hogy ez most egy nagyon fontos hívás! és persze a beszélgetése után folytassuk ott, ahol abbahagytuk. na kösz :((
(szerencsére ez egy elég régi sztori, még az ex-szel történt)
Háááát,nem tudom.5és fél éve nem tudunk hozzászokni.
Olyankor előlről kezdjük... az se rossz! :)))
Ti mikor szoktátok meg???
További ajánlott fórumok:
- Mi a legnagyobb vágyad most?
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Kiben csalódtál a legnagyobbat?
- Füllentsd te a legnagyobbat!
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod?