Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére? (tudásbázis)
Hi!
Köszi,mentem a "csodaszer" nevét,ezt is kipróbálom :)
Fel kell íratni,vagy adnak simán?
/Nekem sokat segített az életmód válltás,no cukor,no fehér lisz.Amint kezdtem megint csalni és bele bele csipegetni a cukros,fehérlisztes ételekbe kapásból kettesével bújt ki a kis ördög/
Kedves Herpesztársak!
Gyerekkorom óta küzdök az ajakherpesszel. Láz, betegség, kimerültség, piázás, síelés..stb már kint is volt.
Mindenfélét kipróbáltam, mint pl. Zovirax, tapasz, immunerősítés, citromfűolaj, aloe vera, Betadin, jég ....stb. igazán nem használt semmi.
A bőrgyógyász felírt egy komoly fertőtlenítő szert, és gyulladás csökkentő krémet, ami tűzpenge az ügy kezelésében.
Fucidin
Ahogy érzem, hogy jön ki rögtön elkezdem kenni vele kb 24-36 óráig és teljesen leviszi a gyulladást, hegesedés szinte ki sem alakul.
Na ennyi.
Sziasztok!
Használtatok már Herpotherm nevű kütyüt?
Egy ismerősöm ajánlotta.
Érdekelne, hogy bevállhat-e?
Van-e tapasztalatotok?
Legutóbbi herpesznél is tök sokáig küzdöttem, kenegettem.Örülnék, ha ez működne, valami új megoldás jól jönne már :-)
Köszi!
Herpes Nutritional Guide | What's the Lysine Arginine ratio in foods?
www.herpes.com
Minél több lizintartalmú ételt fogyasztani!
Persze egy láz, hányás, hidegrázás, erôs napsütés, stb. akkor is közbejöhet.
Hi !
Én már kezdtem örülni,hogy végre vége a herpeszes időszakomnak.
Fél éve át tértem az egézséges életmódra ..
Se cukor se fehér liszt. Nem is volt baj.
Erre tegnap kettő bumszli is kijött a számon :/
Igaz ettem egy rántotthúsos zsemlét (fehér lisztből) meg egy palacsintát,de azért az durva lenne ha e miatt jött volna ki .
Amikor éreztem gyors fagyasztás, kenegetés zo...ax-al ,de semmi .. kijött és nem túl szép :(
Sziasztok! Én is nagyon herpeszes voltam...egyszerre 5-7 is kint volt régen...
Mindent kipróbáltam.
Most csak epavír tablettát hazsnálok...Ha érzem, hogy jön, azonnal elkezdem szedni, ha időben elcsípem ki sem fejlődik, de legrosszabb esetben is 2-3 nap alatt teljesen visszamegy!
Sziasztok!
Ismét itt vagyok...sajnos.Kb. egy hete múlt el egy herpesz, illetve több is volt egyszerre, egy nagy meg több kicsi és délelőtt ismét kijött, szerencsére most csak egy.Egyelőre. Nem vészes,alig látszik, a szám felső szélén van de nagyon nagyon idegesít, mikor megláttam azt hittem gutaütést kapok. Megvan a karácsonyi "meglepi". Alkoholba mártottam vattát és azt szotítottam rá.Én a kiszúrogatós, lekaparós fajta vagyok, de most elhatároztam, hogy nem teszem, próbálom megakadályozni a hólyagok kifakadását, majd elválik, megírom, h mi történt.De nem értem, mi lehet a bajom. Gyenge immunrendszer? Tutira nem. 1000mg-os C vitamint és B komplexet is szedek, nem is lettem beteg, pedig a munkahelyen szinte mindenki az. Mégis kijön.Lehet, h valami ételérzékenységem lenne? Az a legbosszantóbb, mikor elmentem a bőrgyógyászhoz, akkor elmodnta a szokásos szöveget, h erősítsem az immunrednszert, felírta a Telvirant (ki is váltottam, nem tudom az az egy doboz hatásos lesz-e egy darabig). Azzal senki sem törődik, hogy ennek valami más okának kell lennie. Vagy csak én gondolom így?...
Megelőzésre: erős immunrendszer.
Kezelésére van sokminden, nálam a citromfüves ajakkenőcs vált be, annak híján pedig citromfű levelének a rágcsálása, ill. az megrágicsált levéllel való "kezelése" a herpeszes felületnek.
Sziasztok!
Nagyon régóta küzködök a herpesszel.
Emiatt sok mindent kipróbáltam, szedtem rá csomó bogyót, gyümölcsöt, kentem mindennel.
Aztán a Scitec Nutrition üzletben lehet kapni a Lysine nevű tablettát. 90 db van benne, olyan 3-4 ezer körül van az ára, na de 90 db tabi!!!
Nekem ez nagyon is bevállt, és nyilván kell a feszkó mentes élet.
Én azt tapasztaltam, hogy hiába szedem ezt, ha valami kiborít, és sík ideggé tesz, akkor pár nap, és régi "jó" barátom visszatér.
Ha mese nincs, és kijött, akkor pedig aciklovir tartalmú krémmel kenem.
Más nem használ. Zovirax? Hagyjuk már, hetekig elhúzódott, az egy sz**, már bocsánat! Fenivir-t vegyetek, Isten áldása az a krém. A második napom van, a számon van a kicsike, de komolyan gyönyörű. Már szinte nem is látszik, pedig tegnap szépen be volt durranva. Napi 3-4-szer kenem, és hihetetlen hamar rendbe teszi.
Ezzel azt akarom mondani, hogy akiknek eddig nem jött be semmilyen krém (ahogy nekem sem), nekik nem a penciklovir tartalmú, hanem aciklovirt tartalmazó krémre van szükségük! Plusz mellé nem árt a Lysin, ha folyamatosan szeded, és nincs idegesség, meg magas láz, akkor ki nem jön a rohadék.
Remélem valakinek plusz infót tudtam nyújtani és valakinek segíteni tudtam! :)
Szia !
Koszonom az infót utána járok !
Más bajom nincs mármint ilyen bor nyavalya , de ez a herpesz :/ ma tetőzik a 3. Herpeszem a másik kettő nyoma meg ott van. Szedek vitaminokat eszem minden nap gyümölcsöt , eszem zöldségeket , napi 3 liter vizet megiszom . Ki akarom nyírni ezeket a dogoket , de annak örülök h csak a számat támadják :/ legalább máshol nincs .
Ma beszélt a tv-ben Béky László egy vendégével ide vágó dologról.Az epeváladék feladata a herpeszvírus elpusztítása,de ha kevés akkor jön elő a vírus.Ajánlottak rá egy gyógyhatású készítményt a neve Gallmet-M,ez rendezi az epe kiválasztását.Sok mindent okoz még ennek a hiánya pl:allergiák,pikkelysömör,ennyit bírtam megjegyezni.
Szerintem akinek sokszor kijön a herpesz érdemes elolvasni mi ez a készítmény,és kipróbálni.
Nem gyógyszerekkel kell írtani,hanem a szervezetet küldeni ellene.
S'nonas kézfertőtlenítő gél. Amikor érezzük, hogy kezdődik (viszket, ég), akkor sűrűn kenegetjük vele, és ki se jön. Ha nagyon alattomos és mégis kijön, akkor 1-2 nap alatt elmulasztja.
Több barátunknál is bevált.
Az esti evés megterheli a gyomrot,és aki hajlamos rá így járhat.Nem szednék emiatt gyógyszereket akárki ajánlaná is.Immunerősítés,nagy a tárház,és meglehet szabadulni tőle.
Nem lelki eredetű nyavaja ez,hanem meggyengült immunitás pl.támadhat menses előtt,megfázásnál stb.
Na szóval ennyit a jegelesrol mindenféle vitaminrol :/ a tok...om tele van meg ott a nyoma az első két herpesznek , de mára ki jött az alsó mellett meg egy :/ undorító .
Tegnap este baromi jo ízűen ettem füstölt sonkát , töpörtyűvel , kenyér , hagyma uniós stb mindenféle földi jóval .
Attól lenne ???? Nemáá en imádom enni ;(
Én most sudokrémet hoztam magammal , tök ciki itt a wellnessbe :(ég a pofám ,de nem mondtuk le .
Lizint már annyiszor ki akartam próbálni . Mindig elfelejtem . a por lehet ütősebb :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb megelőzés az arc ráncai ellen?
- Természetes gyógymódok MIGRÉN kezelésére, megelőzésére..
- Tudtok-e valami jó módszert berepedt sarok kezelésére?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Mit javasoltok pattanások kezelésére és megelőzésére?
- Mi a legjobb módszer spondilózis kezelésére?