Mi a legegyszerűbb fogyókúra? (tudásbázis kérdés)
Nekem most bejön a 40-50gramm ch/nap.
2hónap -10kg-os fórum!:)
Ha egészséges vagy, kaja előtt egy pohár víz, és a mérték nem a vödör.
Mindent lehet enni, csak kevesebbet.
mediterrán étrend... :D
Petőfi tudta, hogyan kell:
"Elfogyni lassan, mint a gyertyaszál,
Mely elhagyott, üres szobában áll."
Magunkra zárni az ajtót, és addig onnét ki nem jövünk, míg le nem fogytunk! :))
Fogyokurázás nagy lemondással jár.Én szeretek enni,igy hát hogy is mondjam..elég nehéz!! Probáltam már párszor,és ráadásul még a zöldségfélékböl is keveset eszem.
Az fogyokurám szinte lehetetlen!!!!
Viszont a legjobb módszer nem sokat enni,és este meg semmit sem enni..ja és jó sok vizet inni!!!Ennyi csak...:)
rossz étvágy, kevés kaja
ez tuti tipp
Nem is beszéltünk. Most kérdeztél erről, holott én nem írtam, hogy fogyizok, egy 2 éve alvó fórumban kérdeztél majd' 2 éves hsz-re.
Mi zavar a stílusomban?
Kérdeztél, válaszoltam kacsintva, te pedig csak nyaggattál, én meg válaszoltam. Egy csúnya szó nincs benne.
Nyilván azért érint rosszul, mert nem fogytam le. Kár, hogy nem értetted már elsőre.
Nem értem ezt a hangot, ezt a stílust. Soha, senkinek nem toltam le, ha visszahízott, és nem is emlékszem, hogy bármikor is beszéltünk volna te+én a fogyásról.
Mit gondolsz, miért érdeklődöm, hogy van-e valami totál biztos módszered??
Persze.
Legyen neked karácsonyod.
Dagadt vagyok. Csúnya. És öreg. Meg buta, de az alap. Ja, és hazug.
Na, nézd. Az utolsó szülésem után leadtam először 10 kilót, visszajött 6, aztán ismét leadtam azt a hatot, majd megint visszahíztam. Most megint ott vagyok, ahol a part szakad. Cserébe szereztem neked egy jó délutánt, ugye?
Én nem tolok le soha senkit, hogy hízhatott meg újra, stbstb. Mert már többször voltam így.
Ami tény, és Unom már mondta: kalóriadeficit kell. Csak attól hízok, amit megeszem. Senki nem tart fegyvert a fejemhez, hogy egyek.
Nagyjából ennyi.
Szép estét! Sok mosolyt!
Ötször???
Akkor egész nap ennék. És szeretem a lassú szénhidrátokat.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!