Mi a különbség, ha elmegyek fodrászhoz, vagy ha otthon vágom a hajam? (tudásbázis kérdés)
Ne dobáljatok meg sárral, de én ilyen készülékkel vágom a fiaim haját tulképp amióta megvannak, szóval több mint 20 éve. Sőt a bátyám és az apám is így nyiratkozik. Teljesen normálisan néznek ki.
Szerintem jobb ha nem magának csinálja az ember, egy másik mégiscsak jobban látja, de olyat is ismerek, aki magának szokta letolni.
Egyébként nem igényel különösebb tudást, csak türelmet, mert többször végig kell tolni, hogy minden szálat levágjon. (Gondolom a fiúk hajának sűrűsége miatt.) Itt-ott a végén ollóval megigazítom.
Sose vágtam bele foltot!!! :-)
A szomszédsrác vett egy ilyen hajvágót, hogy majd ő, otthon! Na, olyan is lett! Nekem kellett kiigazítani!
Inkább a fodrász!
Fodrászra szavazok. Amit szakember készít abból szexi rövid frizura lesz.
A géppel pedig csak - bocsáss meg a kifejezésért - egy golyó lesz.
De van különbség...
Mert a géppel mindenhol 2 centi lesz, a fejed búbján is (ami szerintem elég bénán is kinézhet hajsűrűségtől függően), a fodrász meg fazonra vágja átlag 2 centivel...
További ajánlott fórumok:
- Ha először megyek egy fodrászhoz, menjek be vagy csöngessek be inkább?
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Van különbség kalóriatartalom szempontjából az üzleti és az otthon készített (fehér kenyérből) kétszersült között?