Mi a különbség a CSOK és a falusi CSOK között? (tudásbázis)
Egyébként, utána kérdeztem és van mindenféle CSOK és babváró is.
Akit érdekel, menjen be bankfiókba és érdeklődje meg a feltételeket.
Sok sikert mindenkinek!
Nagyon bízok benne, hogy nem lesz ott se és itt Fótnál se.
Ne ilyen helyeken adjanak munkát az embereknek, hanem normális, egészséges munkahelyeken.
Ma hallottam, hogy még a svédek is akarnak ilyet. Nem értem, olyan irigy ové, hogy a nálunk épülő 19-ből nem adna nekik vagy tízet?
Viccet félretéve, én Hajdúszoboszlóban bízom. Ők rendesen kielemeztetik, mert az a város maghal, ha az ország legnagyobb gyógy- és élményfürdőjének vége!
Igen, gondolom;)
De nem biztos, hogy így van.
Ja, nem is azért írtam, hogy sajnáld a pestieket.
Engem meg főleg ne;)
Igen? Fogalmam sincs, hogy mely települések kapnak olyat.
Miért nevettetnélek?
Meg lesz akkumulátor gyáratok;)
Háromszor nagyobb, mint a németeknek!
Nem bírják Pestet a vidéki fiúk, bezzeg Debrecen 3 milliárdot kap, csak nem tudom, látok-e belőle valamit?
Jó lenne egy járda, pár 100 méter, a buszmegállóig.
De képzeld; Debrecenben szombaton és vasárnap nem jár a villamos! Van helyette pótlóbusz, de nem is a villamos vonalán megy, na meg egyáltalán; mi az, hogy ennek kis car országnak a 2. legnagyobb városában nem jár hétvégén a villamos?!
Hát nem tudom!
Velünk kikapcsoltatták;)
Nem akarom senki munkáját minősíteni, de simán elképzelem, hogy valamit nem figyeltek/benéztek a kollégáim...
Szerintem Debrecen pont nem. Volt valahol anno egy lista hogy mely településekre vonatkozik.
Ha jól emlékszem azok szerepeltek rajta ahol csökkenő tendenciát mutat a népesség, ezzel a jó környékeket le is húzták a falusi CSOK-ról
Nem tudom!😉
Nem foglalkozok hitelekkel ilyen szinten.
Annyit tudok, hogy a programban ki kellett ikatatnunk a nem falusi CSOK igénylésének a lehetőségét azaz már nem igényelhető.
A babahitelt is ki kellett kapcsolnunk, majd vissza;)
Ezért szoktam azt javasolni, hogy menjenek be a bankfiókba, mert ott mindent elmondanak!
Már csak falusi CSOK van!
Így a falusi CSOK feltételeknek kell megfelelni.
Az első az, hogy nem Budapesten van az ingatlan, a többi feltételt elmondják a bankfiókban!
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Mi a különbség a csoki- illetve a sajtfondü között?
- Kis korkülönbség a picik között. Tippek vagy tanácsok jól jönnének
- Ti különbséget tesztek városi vagy falusi lakosú ember között?
- Mi a különbség a mézespuszedli és a mézescsók között? Vagy a kettő ugyanaz?