Mi a jó megoldás? (beszélgetés)
Mindenféleképpen utána megyek a dolgoknak! köszönöm szépen a tanácsot.
Idegesít a csokiciszta dolog is, mert persze a baj nem jár egyedül. :((((
Hát köszönöm szépen!
Igazából nem az örökbefogadás volt az álmom...
Tündérek a bébik! Szívből gratulálok! :)))
Sok helyen azt olvastam, hogy a PCO innentől már nem nőgyógyász, hanem endokrinológus "hatásköre".
Mindenképp felszeretnék kersni egy jó orvost.
Ja látom:o)
Hát érdeklődjél körül, mivel elég költséges a vizsgálat így nem mindehol nézik tb alapon, bocs nem tudom merre van pontosan, ahol laksz Debrecen messze van neked?
Nekem myomamám volt(van) és azt mondták olyan gyorsan nő, h. csonkolni kell a méhemet. Még nem akartunk babát de úgy döntöttünk bele vágunk. Most ikreim vannak (nem beültetéssel) a dokik azt mondták h. simán lehetett volna később, de mostmégis műteni akarnak... Tudom h. nem várhatsz sokáig, de próbálj meg másik dokit is megkérdezni.
Én a úgy döntöttem h. inkább most mint soha és úgy érzem NEKEM ez volt a jó megoldás. DE tudok olyat aki más ok miatt vállalta és utálja a gyerekét mert már nem akarta.
Miből áll az inzulinrezisztencia vizsgálat és hol végzik?
Olvastam az endometrózisról. Erről nem volt szó a dokinál, de mindenképp rá akartam kérdezni hétfőn ha megyek.
Szia!
Csináltass egy inzulinrezisztencia vizsgálatot, hogy nem-e az okozza a PCO-dat, ha az akkor tudják gyógyszeresen kezelni.Nem fogamzásgátlóval nyugi.
A csokicisztád ugye nem endometriózis miatt van?
Másfél hónap orvoshoz járás után megvan a diagnózis: az egyik petefészkemben van egy csokiciszta, a másikban pedig PCO-t állapítottak meg. A vérvétel eredményem hétfőn lesz meg.
A csokicisztám még nem akkora, hogy műteni kelljen, erre is ránéznek még hétfőn, mert ha nő műtik. A másikkal meg ugye nem tudnak mit kezdeni...
Eléggé neki vagyok keseredve, mert a dokim mondta, hogy nem akar műteni, mivel amihez egyszer hozzányúlnak már sosem lesz a régi, viszont a csokiciszta mérete lesz a döntő, a másiknál meg csak ki tudná szúrkálni a sok apró cisztát, amik visszajönnek a műtét után.
Mindig is nagy félelmem volt, hogy talán nem lehet gyerekem.
Egyelőre még nincs tervben mert halasztjuk egyéb dolgok miatt.
A PCO-t fogamzásgátlóval tudják kezelni aazok esetében akik az edott időszakban nem karnak babát, viszont nekem a gyógyszerszedés alatt iszonyú migrénem volt és az agyvérzés valamint a tüdőembólia veszélye miatt hagyatták abba velem két éve.
Az orvos szerint az én döntésem végtére, Ő elmondta a lehetőségeimet és most döntenem kell...
A segítségeteket szeretném kérni!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Kártyajáték / megoldások
- Kisiskolás problémák megoldása
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Fogyókúra - mi a megoldás?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?