Mi a gyomorrák gyógyulási esélye? (tudásbázis)
Akkor a gyomortükrözés után többet tudtok majd.
A gyomorrák az egyik legalattomosabb rákfajta, akkor jelez amikor már szinte nem tudnak setgíteni.
Rettenetes fájdalommal jár.
A férjemnek áttét volt a májra és a hashártyára.
Sok erőt kívánok és szeressétek nagyon, mert most erre van a legnagyobb szüksége!
Férjemnek is gyomorrákja volt, a felfedezésétől félévet élt. Tavaly december 10-én halt meg.
Sok mindentől függ a dolog. Hol helyezkedik el? Van-e áttét? Csináltak már CT vizsgálatot?
Én nagymamámnál a gyomor "csak" áttétként volt jelen, neki csontrákból indult ki. Őt fel sem nyitották már, vagyis egy szondát kapott. Én megkérdeztem a dokit, hogy mennyi időre lehet számítani, nekem azt mondták, hogy pár hét alatt ilyenkor már lezajlik. Még két hetet élt, anyák napja hajnalára halt meg, a 78. szülinapján temettük.
Gondolom ma még megnézik apósodnál is, hogy esetleg van e áttét, vagy lehet azt már csak a feltárásnál, nem tudom. Utána meg tudod kérdezni a dokit, őszinték szoktak lenni, hogy ők mit saccolnak kb.
Itt fájdalom nincs , egyenlőre. "Csak" hirtelen 15 kiló fogyás, folyamatos hányás és nincs széklet hetek óta.
Múlthéten azt mondták minden oké, aztán jött a hányás,meg a láz, vasárnap ügyelet, onnan hazaküldték, hétfő háziorvos, beutaló, kedd reggel kórház, onnan már haza se jött, kivizsgálták, és akkor mondták hogy gyomorrák.
és műtét. dehogy mikor meg hogy mol van azt nem , ezt ma mondják meg.
Szerintetek, mármint aki látott már ilyet a csaldban ezekkel a tünetekkel meg hogy tegnap egyből azt mondták ez van, mik az esélyek??
Édesanyám március elején fájdalmat érzett a gyomrában, vizsgálatok, tükrözés majd operáció. A műtétnél nem tudtak már semmit sem csinálni.
Nagyon nagy fájdalmai voltak, szinte semmi sem maradt meg benne.
Május első vasárnapján, Anyák napján halt meg.
Eléggé megviseli a férjemet már ez is, nem tudom hogy fogja viselni ha baj lesz:( Minden szülőnk él még,mindkét részről.Eközbe pici gyerekink vannak 3 is, szóval nem lehet elhagyni magunkat, de azért már a tegnap is megviselte.
Miatta izgulok nagyon :(
Nem szomoritottál el, nem számitok jóra. Hiszen idős emberről van szó. Férjem apukája. 78 éves. A férjem meg 32. Tehát számitani lehetett rá hogy nem fog még 20-30évig élni de ez pár hét alatt jött elő, mármint a panaszok és tegnap kórházbakerülve egyből azt mondták gyomorrák. Meghopgy az altatás is veszélyes mr eleve.
És a műtét után mamád milyen életet élt? fájdalmas?szóval szenvedett?
Szia nem akarlak elszomoritani, nagymamamnal is ebben a korban derult ki a gyomorrak, megmutottek, de nem tudtak csinalni semmit s aztan osszevarrtak. Meg 2 evet elt, 80 eves koraban ment el.
De minden eset mas, tudod.
Olyanok irjanak legyen szives akik családjában előfordult és saját tapasztalataik vannak.
Idős korú beteg 78 éves, tegnap diagnosztizálták miután 15 kilót fogyott pár hét alatt és napokig hányt.
Műtét lesz ez biztos de baj van a kora miatt az altatással.
Mik az esélyek? Ha sikerül a műtét meddig élhet még?
Hallottam olyat hogy meg se tudták műteni a beteget csak feltárták.
Bocsánat hoyg itt kérdezem, de tegnap nem mondott semmit az orvos még mert este 10re derült kiez az egész, de sztem ennél töbet ugye modanak, minthogy gyomorrák és műtét.
Köszönöm a váalszokat előre is.
További ajánlott fórumok:
- Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások
- Volt valakinek p3-p4-es rákszűrési eredménye? Mik a gyógyulás esélyei?
- Perthes kór! Tud erről valaki valamit? Gyógymódok, gyógyulás esélye!
- Most tudtuk meg hogy a sógorom hepatitisz c-vel fertőzött. Milyen esélyei lehetnek a gyógyulásra?
- Agysérülés, vérömleny esetén mennyi a gyógyulás esélye?
- Gyermekkori agydaganat: mekkora a gyógyulási esélye és a mütét után mi várható?