Mézes eperkrém leves recept
A Mézes eperkrém leves hozzávalói:1 kg eper
5-6 evőkanál méz
2 doboz epres joghurt
2 csomag vaníliás cukor
1 dl tej
2 dl tejszín
1-2 dl narancslé
A tetejére:
felvert tejszínhab
citromfű levelek
eper
A Mézes eperkrém leves elkészítési módja:
1.) Az epret megmossuk, megtisztítjuk. 2.) Minden hozzávalót turmixgépbe teszünk, és homogénre keverjük az egészet. Tálalásig hűtőben tartjuk, a végén felvert tejszínhabbal, citromfűvel, eperrel, mézzel díszítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2008. nov. 27. 21:09
A mézes eperkrém leves elkészítési módja és hozzávalói.