Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mézes eperkrém leves recept

Mézes eperkrém leves recept

A Mézes eperkrém leves hozzávalói:
1 kg eper

5-6 evőkanál méz

2 doboz epres joghurt

2 csomag vaníliás cukor
1 dl tej
2 dl tejszín
1-2 dl narancslé

A tetejére:
felvert tejszínhab
citromfű levelek
eper


A Mézes eperkrém leves elkészítési módja:
1.) Az epret megmossuk, megtisztítjuk. 2.) Minden hozzávalót turmixgépbe teszünk, és homogénre keverjük az egészet. Tálalásig hűtőben tartjuk, a végén felvert tejszínhabbal, citromfűvel, eperrel, mézzel díszítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mézes eperkrém leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.