Mérettáblázat szerint melyik méretbe tartozom? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Köszönöm a segítséget. Örülök, nagyon mert eddig ezzel nem igazán voltam tisztában, és nem mertem hozzákezdeni. Eddig mindig adott volt a szabásminta, mert átrajzoltam a saját ruháimról és azzal nem volt gond, mert tudtam, hogy jó. A Burdából varrok egy nyári ruhát inkább itthonra. Aztán jöhet a többi kinézett ruhadarab szintén az említett újságból. Most jutottam hozzá egy csomóhoz és nagyon megtetszettek a ruhák így neki is állok párnak.
A méreteim a következő:
Testmagasság 170cm
Mellbőség 107cm
Derékbőség 96cm
Csípőbőség 122cm
Egy ruhát szeretnék megvarrni, de nem tudom hova soroljam magam. Az egyik újságban az van, hogy ha ruhát csinálok, akkor a mellbőség alapján kell kivenni a szabásmintát. De ott a csípőm abban a méretben sokkal kisebb és nem lesz jó. Így most akkor a legnagyobb méretem szerint, vagyis a csípő alapján szedjem ki a szabásmintát?
További ajánlott fórumok:
- Akkor mit kell tenni ha már csak 17 forinttal tartozom a diákhitelnek?
- Kaptam egy beutalót, de nem fogadnak, mert nem tartozom ide. Ilyenkor hogyan van?
- A fogorvosnál mi jár ingyen, ha oda megyek ahova tartozom. pl.: A tömés ingyenes?
- Pedagógus bér besorolása - mitől függ, melyik kategóriába tartozom?
- Ha egy város kórházába mennék vizsgálatra, de másik város kórházához tartozom, akkor ott fogadnak?
- Interneten meg tudom nézni, hogy Pécsen melyik nőgyógyászhoz tartozom körzetileg?