Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt? (tudásbázis kérdés)
Katkamama szeptember óta nem látta senki a cisztámat. Nem tudom hogy van e vagy nincs. Viszont úgy érzem hogy még meg van. Múltkor is nagyon görcsöltem.
Ágóbágó örülök hogy jobban vagy már. Jó hallani felőled.
Sziasztok Csajok!
Jucka gratulálok a babádhoz. Szép nagy baba:)
Sok boldogságot a babádhoz.
szia Jucka!
Gratulálok a "kis"fiadhoz, lelj az anyaságban nagyon sok boldogságot, és örömöt.
Szia!
Én már nem szomorkodom, túltettem magam a történteken, és bizakodom, hogy hamarosan egyenesbe jönnek a dolgaim.
szió.
Helló csajok! Mgagi,rendbe jöttél már a cisztáddal?
Àgobágo,igen,olvastalak,de nem az idöhiány miatt nem 'irtam,hanem bevallom tisztességesen,hogy elfelejtettem!
Mi is eltoltuk a babát egy évre,persze ha közben beugrik semmi baj.Puszi nektek,és Àgóbágo ne szomorkodj|
Sziasztok csajok!
Bocsi hogy idáig nem néztem felétek.
Nálunk idáig nincs semmi. Sőt egy pár hónapig nem is lesz. Mivel cisztát találtak így várnom kell és ez idő alatt végig járom amit kell. Mire ott tartunk rendben legyen minden. Pedig már úgy szeretném azt a babát. Szinte már beleőrülök.
Veletek mi újság? Meséljetek.
Szia!
Én egész jól megvagyok, írtam neked még anno privit, amiben vázoltam a helyzetet, de gondolom elfoglalt voltál s azért nem válaszoltál, de mindegy is, hisz már jó úton haladok, hogy le tudjam magamban zárni ezt az egész kalamajkát.
Nálad mi újság?
Hogy álltok a baba project-tel?
Helóka!Nem,nem szedett tablettát.
Hogy vagytok csajok ,régen nem dumcsiztunk!
Szia!
Érdekelne, hogy ebben az esetben tabletta mellett lett terhes, vagy nem. Mert a tabletta mellett jelentkező vérzés teljesen más, mint a rendes menzesz.
Szerinted ha valaki rendesen menstruál terhesség alatt, akkor annál peteérés is van? Szerintem nem feltétlenül, de előfordulhat.
Egyre jobban érdekel ez a téma. :-)
Sziasztok!
Nem lettem ebben a hónapban sem babás. Most jött meg.
Többieknek sok sikert és boldogságot.
Elhiszem. Nekem is fáj, bár nekem könnyebb mert van aki tartsa bennem a lelket.
Most akkor könnyebb hogy megjött mert nem vagy bizonytalan.
Nem mondom azt hogy ne idegeskedj, mert nem tudom mi áll a háttérben, de egy kicsit amikor lehet lazíts.
De igen. Ma egyébként megjött. Azt kell mondjam, hogy jó, hogy mégsem vagyok babás, a jelenlegi lelki állapotommal, nem lenne túl egészséges.
De majd kiheverem, csak fáj a csalódás...
Hello!
Nálam sincs semmi, mára vártam, hogy megjöjjön, de még nem jött, a melleim nekem is fájnak, párom meg már nincs. :-( röviden ennyi.
Szia Katkamama!
Egyenlőre semmi. Most van PÉ-m. Fájnak a melleim és nincs itthon a párom.
Szia csajok!Mik az új fejlemények?Jól vagytok?
puszi,katkamama
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől
- Dohányzás terhesség alatt
- Ki mennyit hízott a terhessége alatt?
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?