Menopauza homeopátiás hormon pótlással (beszélgetős fórum)
Kár, hogy már nem létezik.
Nekem semmi más nem segített, sem a klimin, sem a többi, azaz 1-2 napig jó volt, de aztán megint kezdődött minden. Ez a homeopátiás csepp viszont teljesen jó volt, és mire elfogyott túl is voltam a kellemetlen tüneteken.
Na de, biztos hogy nálad menopauza van?
Régen szedtem, így ma már nem kell beszereznem.
Annak idején a nőgyógyász írta fel…
Én Mastodynon cseppeket szedtem. EZ egy homeopátiás szer. A nőgyógyászom ajánlotta.
Teljesen megszűnt tőle az éjszakai izzadás.
A homeopátiás hormon az oximoron. Mert vagy van benne valami (hormon) vagy homeopátiás.
A homeopátiás szerek úgy néznek ki, hogy van x hatóanyag, azt felhigítják a százszorosára, rázzuák, kivesznek egy századrészt, azt is felhigítják a százszorosára, mindezt akárhányszor. Ember legyen a talpán, aki talál a végén egy molekulányi hatóanyagot is a végtermékben.
A zsálya teát ne hagyd abba, nagyon jó! Én most is éppen azt iszom. Napközben is, de este mindenképpen iszom egy csészével (4 decissel :).
Nem hallottam homeopátiás bogyóról (vagyis nem jutott eszembe), viszont nekem az izzadást semmi más nem csökkentette, mint a vöröshere és a jamgyökér kapszula. Mielőtt ezeket elkezdtem szedni, volt hogy éjszaka 2-3 alkalommal is át kellett öltöznöm, annyira levert a víz. Ezek szépen csökkentették és már nagyon régóta nem kell éjszaka átöltöznöm (kopp, kopp). Hőhullámok vannak, de nem izzadok. Persze nem egyszerre szedem a kétféle kapszulát, hanem pár hónapig az egyiket, aztán pár hónapig a másikat, este 2 szemet. Talán már egy éve vagy még több is, hogy szedem ezeket és csak jókat tudok mondani mindkettőről. Na jó, annyi rossz van a jamgyökérben, hogy bazi nagy kapszula és kicsit nehezen nyelem le és drágább, mint a vöröshere.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Szerintetek érdemes manapság homeopátiát tanulni?