Mennyit keresnek körülbelül, nagyságrendileg a közjegyzők? (tudásbázis)
még szerencse, hogy a te kommunikációdban semmi kivetnivaló nincs.
de miért gondolod, hogy csak neked van jogod kérdezni?
Már volt, aki segített priviben. :)Konkrétumokkal.
Kicsit a kommunikációdon elgondolkodhatnál, ha nem így nyitottál volna, akkor talán elhittem volna, hogy jót akarsz, de így...
Szép délutánt neked! :)
Ha már ilyen kedves vagy, inkább nem is segítek. Mivel van közjegyzö ismeröse a családomnak.
:D
Nem gondolom, hogy egy kérdésre - se nekem, se bárkinek - kötelessége lenne részletesen beszámolni vadigenen embereknek arról - akivel pláne még egy szót sem beszéltem itt sem a hoxán -, hogy mniért érdekel engem valami. CSAK.
Magánügy, és mi jogon kér bárki is számonb, hogy miért érdekel?!
Feltettem egy kérdést, azt gondoltam, hogy olyanok fognak hozzáészólni, akiknek legalább ilyen hozzávetőleges információjuk van a témáról... no, hát egy ilyen nem volt a hozzászólások között. Szerintem akkor érdemes hsz-elni, ha az embernek van konkrét infója bármiről.
Nagyon sajnáljuk.
Talán kérdezz meg egy közjegyzőt, ő pontos információt adhat.
nem szinte, hanem konkrétan, mert a számukat az állam határozza meg, viszont akárhány közjegyző helyettesük lehet - szóval közjegyző helyettes bárki lehet, ha megvan a szakvizsgája és egy közjegyző felveszi.
most, hogy már rengeteg nemperes eljárást átvettek a bíróságtól, pl.afizetési meghagyásokat is, rengeteg a munkájuk, és biztosan jut pénz a helyetteseknek is.
Akik csak a rájuk osztott ügyeket intézik, azok nyilván kevesebbet keresnek, akiknek meg fut a szekér, azok sokat.
amennyit nem szégyellnek:-((
Egy láttamozás 5ezernél kezdődik.
Akkor ne itt kérdezz!!
De ha ragadsz hozzá: ki többet, ki kevesebbet, munkáltatótól függ!
De még mindig többet, mint én!! :DD
További ajánlott fórumok:
- Apasági nyilatkozat, közjegyző, anyakönyvvezető... Hogy is van ez?
- Ebben az esetben körülbelül mennyit fogok fizetni a fodrásznál?
- Országos közjegyzői kamarától kaptunk levelet, fizetési meghagyás miatt, mit tegyünk?
- Hagyatéki tárgyalást az illetékes önkormányzat hivatalból intézi, vagy az érintetteknek kell közjegyzőt keresni?
- 25 nap alatt mennyit lehet körülbelül fogyni?
- Ingatlan ajándékozási szerződéshez olcsó dolgozó ügyvédet vagy közjegyzőt keresnék, ha valaki tud ajánlana egyet?