Mennyit keres egy adminisztrátor Budapesten? (tudásbázis)
Hát igen: ez attól függ.
Kórházban nagyon sok túlórával: mondjuk 50 túlórával 80-90. Halálos. éa ez Bp. De mindegy is, mert közalkalmazotti: vagyis nagyon kevés.
Ha nagy művelője vagy a nyelveknek akkor ez lehet több is valamilyen cégnél. Szóval attól függ: hová mész. Én pld: minimum szeretek megkeresni nettó: 150 körül..
Pécsett egy vállalatnál, ahol idegen nyelven is kell beszélni 125.000.-Ft. brutto a fizu, + 7.000.-Ft. étkezési jegy, + utazási költség térítés. (És ez azért annyi, mert a többit a fejvadász nyeli be!) A 3 hónap próbaidő után venne át ennél többel, szintén 3 hónap próbaidőre! Amúgy a minimálbér dominál mindenhol, mert azt hiszik, hogy ennél többet nem lehet adni!
Korábbi munkahelyen: minimálbér, azon kívül semmi egyéb juttatás - ja és kosztümös munkahely volt! -.
Aha...
Ott kb 70-80 amit adnak ezért.
Vannak ott rokonaim és nem túl jó a tapasztalat.
Sziasztok.
És vajon vidéken???
sZIÓ!
90-100 között kapnak.
Nálunk legalábbis.
:)
Sok sikert!
Most fogok menni interjúra, és ha megkérdezik, hogy mennyi fizetést kérek mit mondjak? 4 éve vagyok itthon 3 év gyed, gyes és utána fősuli, még van egy félévem hátra a diplomáig.
Nem akarok túl keveset sem mondani és túl sokat sem. De nem vagyok képben.
Segítsetek légyszi!
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- A gyárakban Budapesten mennyit lehet keresni?
- Mennyit keres egy adminisztrátor?
- Mennyit keres egy HR-es Budapesten HR diplomával, angol+német középfokkal, több év tapasztalattal?
- Mennyit kereshet egy kereskedelmi ügyintéző Budapesten?
- Mennyit keres Budapesten egy gimis biológia-kémia tanár?