Mennyit és hogy kereshet egy moderátor? (beszélgetős fórum)
Na, sikerült?
Lettél modi?
Kipróbáltad?
Na, szóval akkor létezik ilyen.
Írtam neked privit ha tudsz kérlek válaszolj rá.
köszi
Szia!
Milyen hirdetés, meg lehet nézni valahol?
Nem biztos hogy kamu.
Sziasztok!
oh... :S
Sajnálom hajnalfény!
Akkor ha van egy ilyen állás hirdetés egy cég által az kamu lehet?
Én régen egy másik oldalon voltam moderátor, de egy fillért nem kaptam. Éjjel-nappal figyelni kellett. Sokszor már aludtam és jött a telefon, hogy menjek már, mert szükség van rám, ki kell tiltanom valakit.
Csináltam éveken át, aztán egyszer egy rövid időre nem volt netem, mert költöztünk. Mire mentem volna vissza, már nem tudtam belépni. Mást bíztak meg...de még csak nem is szóltak, annyit nem mondtak, hogy köszönjük a több éves munkádat.
Úgyhogy egy moderátori munka nem jár pénzzel. Végezd úgy, hogy megtiszteltetés, hogy bizalmat adnak..aztán lehet, hogy annyit sem kapsz, hogy köszönjük.Nem hogy pénzt ....
Vajon ezt ők teljes állásban csinálják? Teljes keresetet kapnak érte? Meg lehet belőle élni?
Otthonról végzik ezt a munkát?
Ez egy éjjel-nappali meló? Össze tudja egyeztetni a magánéletével? Vagy be vannak osztva? :)
Kíváncsiak lennénk mert érdekelne ilyen tevékenység.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hogy tudok írni a moderátornak?
- Szerintetek meg lehetne kérni a moderátort, hogy az eddig szavazásaimat, hozzászólásaimat töröljék ki?
- Véglegesített 50%-os szociálisjáradékos, mennyit kereshet, hogy ne veszítse el a járadékot?
- Miert torolte a moderator, a keresemet?Azt irta, hogy tegyem fel az aprohirdetesben.
- Szeretném megkérdezni, hogy szociális járadékot kapok és mennyit kereshetek mellette?