Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat? (beszélgetés)
Nem te vagy az egyetlen, aki nem érti!
A fórumindító biztos azt várja, hogy megerősítsük, hogy semennyire, csak véletlen volt! :D
Egy pszichológusnő (nem is akármilyen!) gyereke vagyok. Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy te nem vagy százas.
Drágám! Úgy otthagy a gyerekkel együtt, hogy csak nyekkensz. Na majd az lesz jó pletyka a faludnak (vagy kisvárosodnak, tök mindegy). Hol hallottál olyant, hogy egy amúgy is ingatag lábon álló kapcsolatot egy gyerek születése mentett meg? Kb. sehol!
Azt még el tudom képzelni, hogy egy több éve együtt élő házaspár, akiknek a gyerekük kamaszkorba érkezett, hogy kíméljék a gyereket együtt maradnak, amíg az ki nem repül, de ilyent... Tényleg így akarsz magad mellé valakit? Csak így tudsz megtartani valakit? :D
A következtetésem: ez szintén egy kamureg, a végén tényleg igaza lesz kriszta...(nem tudom mennyi)-nek. Senki nem lehet ilyen. Ez már ránk, nőkre nézve is sértő.
További ajánlott fórumok:
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?