Mennyire jár ide a 20-30 éves korosztály? (beszélgetés)
Külföldre költöztem. Ugyan családdal, de rajtuk kivűl jelenleg nincs itt senkim. Most nem is dolgozok még. Unalmasan telnek a napjaim. A nyelvet sem beszélem még túl jól .
Milyen hamar találtál barátokat?
Én is itt vagyok. :)
Szerintem az interneten nagyjából bárhol szert lehet tenni barátokra, nekem is van sok barátom, akiket a neten ismertem meg, sőt a páromat is. :D Elsősorban fb csoportok, amelyek valami közös érdeklődésre épülnek, ami nekem csodás kis emberek hozott az életembe. :)
Halihó! Egy 20 éves lány vagyok.
Mennyire látogatják ezt az oldalt kormbeliek?
Esetleg tudnátok ajánlani egy oldalt ahol barátokra tehetek szert? Nemrégiben költöztem, eléggé magányos vagyok. Nem akadály a korkülönbség egy barátságban, de nagyobb valószínűséggel lesz közös témánk egy kortárssal.
További ajánlott fórumok:
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Mi a véleményetek a mai 14-18 éves korosztály értelmi szintjéről?
- Miért van az, hogy az idősebb korosztály azt gondolja, hogy a 20-on éveseknek nem lehet gondjuk?
- Tudnátok ajánlani filmeket 13-15 éves korosztálynak (főleg lányoknak)?
- 15-16 éves lányok, fiúk - milyen parfüm, illat a menő ebben a korosztályban? (Ajándékötletnek kéne)
- Mi lehet az oka annak, hogy a 3 éves kislányom nem a korának megfelelő játékokat szereti, hanem a kisebb korosztálynak valót?