Mennyire hatäsosak a szolikremek? (beszélgetés)
jol van koszi megfogadom a tanacsot...de az is lehet h nem veszek semmit,elvileg mar igy is barnultam vmit ,csak lassabban,,krem nelkul is lehet sztem ,anno anyam sose hasznalt ,most se,de neki a 10 20 ev szolitol nagyon ronda lett a bore..
sajna a szolitol rancos lesz stb
én szeretem a bronzosítót, van aki nem, minnél többszörös, annál jobb. nekem per pill 15X - ös van. :D csak az ujjaidnál vigyázz, mert ha közte marad foltos lehetsz, ezért van aki nem szereti. de hát egyenletesen kell elkenni. :)
Brigi krémét nem ajánlanám neked. ha eddig kb. 3x voltál. a csípős krém állatoknak való. :D sztem te nem tudnád mi bajod van, ha bekennéd magad. :D az amúgyis meleg szoliban még lángol is a bőröd. használtam míg szoliba dolgoztam, de nem sokan bírják. :D ha már edzett vagy, akkor esetleg próbáld ki, de csak 1 kicsit vegyél először. akkor is lehet, h kihullik a hajad. :D bár kinek milyen a tűrőképessége... :D
Sajna bőrfüggő, hogy kinek melyik krém jó! Engem krém nélkül meg se fog, hiába feküdnék be 15-18 percre... Nekem rengeteget kellett kísérleteznem, mire megtalált azt, amitől lesz is színem! Volt már 2-3e Ft-os krémem is, és 10-15e Ft-os is... Már csak a csípős krém fog meg... :(( Mondjuk utána legalább fekete leszek! :))) Nekem annyira "sz.r" bőröm van, hogy hiába feküdtem tavaly egy hetet Horvátországban a napon a 36 fokban, hazajöttem olyan színnel, ahogy kimentem! Közbe a többiek meg rákvörösek voltak...
Az az egy titka van sajna a szolikrémeknek,h el kell kezdened kipróbálgatni, neked melyik a legjobb!
csak azert kerdezem mert anno kiprobaltam de nemsok mindent vettem eszre,a szomszed csaj meg sosem jar szoliba ,megis barnabb mint en,a napon ha setal vagy kimegy az utcara mar fekete lesz,,,gondolom ez mindenkeppen börfüggö kit mennyire hamar fog meg a szoli,en mar 3 szor voltam de nemsok valtozas,annyi hogy a mellkasom leegett es lehamlott:)
szolikremmel hamarabb barnabb lehet lenni??
További ajánlott fórumok:
- Milyen bőrfeszesítő krémeket ismertek, amik hatásosak?
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Szerintetek mennyire hatásosak a Teleshopos és Topshopos termékek?
- Mennyire hatásosak az úgynevezett szépségvitaminok? Amik jót tesznek bőrnek, körmöknek, hajnak...
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?
- Milyen természetes alapanyagú kullancs és bolhaírtókat ismertek? Mennyire hatásosak ezek?