Mennyire fontos a rákszürés a szülés után (beszélgetés)
Oké....értelek én,valóban nem könnyű a helyzeted most....
Augusztusban majd menj el!:)
Igen! Ez a helyes bocsi!
én a 4est meg az 5öst már elfelejettem :SSS
Az az érték,az az "útmutató" mennyire haladt már előre a méhnyakrák.
Az egyesnél,még semmi gond,a kettesnél,már megváltozott ph érték(pl.terhesség) illetve kórosabb szövetek fordulhatnak elő,a 3nál pedig már gond van.....
TB????
Nekem plusz pénzbe került!
Én tavaly augusztusban szültem,és most voltam én is rákszűrésen!Remélem minden rendben van!!!
Időnk tényleg nem sok van,de muszáj szakítani az ilyen dolgokra,engem apa vitt el és megvárt kint a kislánnyal!Így is meg lehet oldani,hisz maga a vizsgálat pár perc....
Ok! Ne vedd ennyire a szívedre amit írtam. Tisztelet a kivételnek!
Fontos a rákszűrés a szülés után! A szüléskor megsérülhetnek odabent dolgok amik begyulladhatnak, gondot okozhatnak.
akkor több időt leszünk otthon így persze mindenképp.
csak ugy tudtam hat hósan kell elmenni. és ezért kérdeztem ogy gáz e ha nem hat hósan hanem csak akkor megyek ha kilenc hós lesz a gyerek.
váááá
már a rák szó "hallatán" is kiráz a hideg.
Nagyon!!! De nem csak akkor, hanem minden évben egyszer...
Miért nem előzzük meg a bajt? Szakítsunk egy kis időt magunkra, nem hiszem el, hogy valaki annyira be legyen táblázva, hogy nem jut el évente egyszer a nőgyógyászhoz, a fogorvoshoz meg kor függvényében egy mammográfiára!!!
Tegyünk az egészségünkért!
ténylegesen nincs időm elmenni. egy hetet töltünk itthon és ebből egy napot töltöttünk pesten ahol a doki is van. de nem hiszem hogy erről kéne beszélni hogy ténylegesen van e vagy nincs ideje.
köszi a hozzászólást de inkább ne
akkor 2 hónap múlva. Ha csak akkor tudsz menni, akkor ne paráz most, attól jobb nem lesz.
Fiatal vagy, nem lesz gond! De azért augusztusban menj el!
Ezekre a dolgokra valahogy mindig időt kell szakítani.
Szerintem nem azért nem jut el az ember, mert ténylegesen nincs annyi ideje, hanem mert tudat alatt saját magát akadályozza. Ez így jó kifogás, hogy nincs időm. :)
11 hósak leszünk, most jutottam én is csak el. Igaz nem azért mentem, de az orvos megcsinálta.
Biztosan fontos, csak anyukák vagyunk, és nehéz eljutni..
:-)))
akkor menj el!! most amíg itthon vagy? még van pár napod!!!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire fontos betartani a 6 hetet szülés után?
- Rákszűrés után fájdalom
- Ha nem jó a nőgyógyászati rákszűrés, akkor mennyi idő után küldenek értesítőt?
- Menstruáció után mikor lehet menni rákszűrésre? Mennyit kell utána várni?
- Rossz lett a rákszűrés eredményem, milyen vizsgálatok jönnek utána?
- Dr. Józsa Géza szülész-nőgyógyász - Csongrád, Szentes - Rákszűrés