Mennyibe kerül a Győri Állatkertbe a belépőjegy egy felnőttnek? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Mi a veszprémibe járunk rendszeresen, nagyon klassz. Én egyébként úgy tudom, hogy a győri a kisebb... De a csúcs... most nyáron voltunk a nyíregyházi állatkertben, hát az szerintem az egész országban a legklasszabb Vadaspark. Irtó jó volt!
Köszi szépen! Én is néztem a honlapjukat, de egy csomó mindent nem jelenített meg a gép, úgyhogy nem találtam meg!
A veszprémi, meg a győri között vacilálok, nem tudom még melyik legyen. A veszprémi közelebb van, de drágább a jegy, meg kisebb is , mint a győri. A kislányom első szülinapja lesz, és ez is benne lenne a napi programban, de nem tudom melyik lenne jobb. Bár valószínű hogy elég neki a kisebb, mert még annyi ideig úgyse tudja lekötni magát az állatokkal. Vagy igen?
Felnőtt:1000.-
2 éves kor feletti gyermek:750.-
2 év alatt ingyenes
a honlapjuk szerint ennyi:
Felnőtt belépőjegy : 850 Ft Gyermek belépőjegy ( 2-14 éves korig ) 650 Ft Gyermek csoportos : 550 Ft Diák belépő: 750 Ft Családi ( 2 felnőtt+ 2 gyerek): 2600 Ft
További ajánlott fórumok:
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Mikor voltatok utoljára állatkertbe!
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?
- Mennyibe kerültek idén a F1 belépőjegyek a Hungaroringen?
- Spanyol egyéni nyelvtanulás a XIV. kerületben. Melyik nyelviskolát ajánlod egy felnőttnek, aki csak hobbiból akarja tanulni a nyelvet?
- Bécsi Állatkert tapasztalatok, belépőjegy, parkolás?