Mennyi idő után lesz aktív egy általam írt cikk? (tudásbázis)
Neked mennyi idő után, hány (száz) nap után jelent meg a cikked?
Én kettő hete (2008.08.09.) várom, hogy majd egyszer - talán - valamikor megjelenik.
Kérek tippeket, hogy szerintetek meg fog jelenni, ha igen akkor mikor (év,hó,nap)?
Ez változó. Főleg az határozza meg, hogy az adott témában mennyi cikk várakozik. Általában elég sok beérkezett cikk van, így a sorbanállás is folyamatos, egy-két témát kivéve.
Emellett az is befolyásolja, mennyi a javítanivaló a cikken. Ha teli van hibával és nincs sok időm, akkor előbbre veszek egy olyan cikket, amiben nincs javítanivaló, és a hibás cikkekre akkor térek vissza, amikor több időm (és főleg türelmem) van.
Sziasztok!
számíthatok-e az általam írt cikk megjelenítésére?
Ha igen, köszönöm!
Én is ezt kérdeztem volna. Téma: Aspartám és egyéb édesítőszerek.
Köszi.
A cikkeket beküldés után átolvassuk, ellenőrizzük, majd szétosztjuk, hogy egyenletes időközönként jelenjenek meg a portálon.
Miután ezt beállítottuk, már láthatod is a cikked mellett a Cikkeid menüpontban, hogy mikor fog aktiválódni.
A te cikked is besoroltuk már március 7-ére. Azért ilyen sokára, mert nagyon sokan küldtek be babás cikket, és egy héten csupán 3-4 aktiválódhat közül.
További ajánlott fórumok:
- Kb két hónapja egy rossz mozdulat után napokig fájt a mellkasom, levegőt is alig mertem venni.Azóta fizikai aktivitásra kiújul.Mi lehet ez?
- Mennyi idő után jár újra az aktív korúak ellátása?
- Nem tudja valaki a Szép kártyával aktíválás után hány nappal lehet fizetni?
- Normális-e, ha 15 perc aktív mozgás után még mindig csak 69 a pulzusom?
- Van valakinek tapasztalata reaktív hipoglikémiával (étkezés után leesik a vércukorszint) kapcsolatban?
- Kap valaki hiperaktív gyerek után emelt összegű családi pótlékot?