Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel? (tudásbázis)
Bocsánat, de összekevertem a neveteket, mert nagyon egyforma....
De nem baj, hogy Te is válaszoltál..vagy igen?
Bár ezt Myától kérdeztem volna, de nem baj!-DDDDD
Csak a beszélgetés nem segít...azt én is aláírom...
Egyáltalán nem mindegy..kell az orvosi segítség....
Ezt úgy hívják, about-syndróma (kiégési syndróma)
Amikor tele e tököd az emberekkel, a munkahellyel, vagy a nem munkahellyel, és már nem tudsz örülni semminek, aminek azelőtt örültél!
Lehet társult a pánikbetegség mellé egy kis depresszió is,csak senki nem vette észre,vagy betudta a tüneteket az előbbinek.
Most sem egyszerű az életem,ezért tartok tőle,hogy nehogy megint előjöjjön,de próbálok erős lenni.
Remélem ki tudsz jönni belőle!Az mindegy,hogy orvossal vagy orvos nélkül,a cél a lényeg. :)
Nekem az orvos meg sem próbálta visszavezetni,hogy mi lehet az oka és én sem tudtam,azután egy természetgyógyász kérdezett rá mi történt '96-ban,nos akkor halt meg anyu, valószínű arra vezethető vissza...
Egy kis segítség!
A depresszió tünetei
* állandósult szomorú, szorongó vagy 'üres' érzés
* túl sok, vagy túl kevés alvás, éjszakai, vagy túl korai ébredés
* csökkent étvágy és súlycsökkenés, vagy étvágyfokozódás és súlynövekedés
* az érdeklődés elvesztése olyan dolgok iránt, amelyek régen örömet okoztak, beleértve a szexuális életet
* ingerlékenység, nyugtalanság
* állandósult testi tünet, ami a kezelésekre nem reagál, pl. krónikus fájdalom, vagy emésztési zavarok
* koncentrálási, emlékezési zavarok, döntésképtelenség
* kimerültség, vagy energia csökkenése
Hát meghalni én sem akarok, még gondolati szinten sem!-D
Tudod, nekem elég rázós munkahelyem van....a sok stresszt nem tudom már egyedül feldolgozni...
Úgyhogy orvos mellett döntöttem, és nem is akármilyen mellett! Örülök, hogy rátaláltam!
Ezt is az itteni barátnőmnek köszönhetem!
Félreértettél!
Nincs vége, most kezdődik!
Azt gondolom, nem jó pszihiátert választottál!
Bocsi, ha összekevertem, hogy kinek válaszolok...
olvassátok, rájöttök,hogy kinek szól! :D))))
Hozzáteszem, eddig én sem így gondolkodtam, de hosszú lenne ezt most elmesélni....
Én is húztam, halasztottam, magamat gyógyszereltem, persze megfelelő kereteken belül...de beláttam, hogy ez egyedül nem megy.
Mivel nagyon összebarátkoztam egy itteni kolléganővel, így rávezetett a helyes útra!
Ezúton is köszönet Neki, mert türelmes, és kitartó volt velem!
Ma találkozunk!-DD
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Szezonális allergia ellen milyen gyógyszerek válhatnak be?
- Bizonyos gyógyszerektől tényleg alakulhatnak ki striák?
- Segít a pánikbetegségre szedett Escitalopram hatóanyagú gyógyszer?