Mennyi idő alatt lehet teherbe esni? (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok tud nekem valaki válaszolni arra a kérdésemre hogy az együtt lét után hány nappal lehet tesztel kimutatni a terhességet??? És szerintetek mennyi az esélye annak hogy elsőre sikerül a baba?
Előre is köszi a válaszokat
Sziasztok!
Ez jó kérdés... mennyi idő alatt azt nem tudom, de azt igen, hogy remélem, hogy hamar :D
Nagyon szeretnék pici babát s a párom se bánná :)
Pozitív vagyok s remélem, hogy ha "össze kell jönnie, akkor össze fog jönni" !
Csak ott a kérdés, hogy mikor...
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy 11 napon van még, hogy megjöjjön a mensim, de egy kicsit már görcsölget a hasam, de csak ritkán érzem! 2009.06.11 van ma és 06.06-a óta nem védekezünk a párommal, lehet, hogy terhes vagyok? Vagy erről még túl korai lenne beszélni? Légyszi írjatok! Köszi.
Sziasztok!
Mi nem terveztük még, mert korainak tartottuk, de már szóba került, h ha úgy alakul majd a továbbiakban akkor jöhet a baba. Ahogy ezt elterveztük rá 3hétre pozitív lett a teszt:). immáron 13hónapos a kislányunk. /hozzáteszem, hogy gyógyszert szedtem és 2nap feledékenységből a nyári nagy sietségekben elfelejtettem és akkor fogant meg a pici is/
Nagyon sokan egyszeri nem vedekezes (vagy ovszerszakadas) utan teherbe esnek.
Nekem a 3.honapban sikerult masodjara, az elso elsore.
Sziasztok!
Kisfiammal 4 hónap után estem teherbe, most, hogy nagyon várnánk a kistesót már 7 hónap eltelt...Már túlvagyok az érzelmi válságon, remélem nemsokára összejön. Kegyetlen az emberi természet: az érzelmek nagyon tudják befolyásolni a testet.
sziasztok!
szerintetek milyen esélyekkel indulok, ha kb. 10 évig szedtem a fogamzásgátlót?
nektek mi a tapasztalat?
Szia!
Nehogy elkeseredj nekem!
Van egy másik fórum Babát tervezünk... nézz be majd nagyon aranyosak a lányok és mindig segítenek :) sok sok kérdésedre tudnak válaszolni!
Mi is próbálkozunk élesben február óta..de még sajnos nem volt eredmény, de reméljük egyszer eljön a mi napunk is :)
Az első fiammal a 2. alkalommal, a másodikkal az első alkalommal, a harmadikkal 6 hónap alatt, a negyedik babával 1,5 év alatt estem teherbe, de sajnos a 7. héten elvetéltem. Erre nincs szabály. Az átlag kb. 1/2 év. Ha egy év után sem esel teherbe, érdemes elmenni az orvoshoz esetleg egy kivizsgálást csinálni.
Na de 2 hónap után eleseredni? Ne viccelj!!! Kedvenc szülészorvosomat idézve: TÜRELEM, TÜRELEM!!!
Sziasztok! (ha esetleg van itt valaki!)
Mi 2 hónapja próbálkozunk, de még semmi, és már most nekikeseredtem! Átlagosan mennyi idő amig összejön egy babóka? Az a baj, sok ismerősöm mondta, hogy legelső próbálkozásra sikerült, ezért reménykedtem én is, bár nekem elég sok problémám volt (gyulladások, méhszájseb...) Ezek mennyire befolyásolják? Előre is köszi a választ!
Szia!
Orvos csinálta a naptárat a barátaidnak meg neked, vagy esetleg Te magad?? A www.astro.com... oldalon nézték vagy máshol??
Baráti körömben igen biztos módszer az a bizonyos Jónás módszer.
4 embernek az jött össze, amit szeretett volna.
Az én kifiam is úgy fogant, a holdnaptár szerint.
Szia Hajni!
Nálam két nap késéssel jött a mikulás, persze totál reményteljes voltam. Nálunk kishugim zaklat azzal mikor lesz már baba meg ilyenek. De szerintem le kell tudni kapcsolni mert addig nem fog összejönni. Hétvégén dumálok hugom fejével.
Meg kéne otthon beszélnetek hogy a párod mivel tudná a figyelmedet a babakérdésről elterelni egy kicsit.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a "görcsösen akarom, de nem jön össze" dologhoz. A párommal július óta próbálkozunk a bébiókával (keresztlányom így mondja a kisbabát), mindeddig sikertelenül. Lassan kezdek rájönni a peteérés számításba, bár könnyen lehet, hogy rosszul csinálom. De ha jól számolom, akkor ma éppen jó lenne, erre meg Apucika szolgálatban van. Mellesleg most beteg is vagyok, bár mintha már kifelé lábalnék a megfázásból.
További ajánlott fórumok:
- Véleményetek szerint víz alatti aktus után is teherbe lehet esni?Vagy így könnyebb?
- Szoptatás ideje alatt teherbe lehet esni?
- Szoptatás alatt teherbe lehet esni?
- Mennyi lehet az esélye a menstruáció alatti teherbeesésnek?
- Ha valaki Gyes alatt esik teherbe és szül, a szülés után lehet terhes gyermekágyi segélyt igényelni, s ha igen, ezt mi alapján számolják?
- Szoptatás alatt, ilyenkor szedhető fogamzásgátló mellett, teherbe lehet-e esni? Honnan lehet észre venni?