Mennyi egy gyermek ruha igénye? (beszélgetés)
Köszi :)
Te hol szoktál eladni?
Hajnali 4-ig dolgoztunk, utána jutott 2 óra alvás is :)
A hosszú haj az úszás miatt előg problémás, de most már elég nagy, jobban tűria szárítást, és nagyon szeretné :)
Nálunk is hosszú lesz a haja,de ez a mi döntésünk.
Hogy telt az ügyelet?
Télieket kimostam,nem adtam még tovább nehogy vissza jöjjön a tél.
A félrerakott két zsákot átnéztem,amit tavaly sem vettünk fel ruhákat kiszedtem,biztos nem kerül rá sor az idén sem.
Itt olyan ragyogó idő van,olyan jó!
Jó reggelt!
Fél zsák ruhát kiszelektáltam a gyerekeknél,ügyes vagyok.
Ki mit tervez mára?
Igen, én is így látom...
A gyerek méretek üzleteken belül is máshogy vannak szabva...
Jól meg kell nézni, mit vesz az ember..A méretre nem lehet adni...
Na, a felnőtt ruhákról ne is beszéljünk...
24 hónaposan 93cm, és 15.8kg volt. Mégsem voltak rá jók a 98-104-es ruhák. Nadrágból 104-110, felsőből 110-116 kellett. Egyébként olyan össze-vissza méreteznek, hogy inkább a centiket kell nézni.
Az biztos, hogy a felsők, pólók nagyon keskenyek, és akinek kicsit nagyobb a feje vagy szélesebb a háta, már gondban van, hiába nem kövér.
Ugyanaz a jelenség, mint felnőtt ruháknál, az üzletek 99%-a soványakra való ruhákat árul. Aki 44-46-os máretet hord, az bajban van, mert soványnak kövér, kövérnek sovány :)
Csütörtökön megyünk dokinőhöz a 2 éves méreckedésre, majd leírom a méreteit. Én itthon 94 cm, 13kg-ot mértem. Tehát normál testalkatú...
Van, amelyik ruhában jó a 96-os is, ha sztreccses, tehát nyúlik, s nem slank.
Valamelyikban a 104-es sem megy rá, mert szűk a fejrésze, s derékban is túl feszes.
Most vannak 128-as pólói, amik bár egy kicsit hosszúak, de legalább simán rámegy...
Ezek sem nyúlósak, tehát merev anyagúak, jobb, ha nagyobbak, biztos jó legyen...
Nemtom miért kételkedsz bennem..Olyant nem írok, ami nem igaz...
Sajnos üzleteken belül is más és más anyagú, méretezésűek a ruhák..
Amit írtam, hogy karira kapott 104-es pulcsit, s nem jó, az is C&A-s (írod, hogy ott vásárolsz), és alig ment rá, levenni meg szinte lehetetlen volt...
Ezeket a 128-asokat kínaiban vettem...
További ajánlott fórumok:
- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt szeretnék igényelni. A kérelemhez kell csatolni jövedelemigazolást vagy én töltöm ki a kérelmet?
- Gyermek után járó 2 nap pótszabadságot GYED alatt az apa is igényelheti?
- Terhességi gyermekágyi segély - hogyan kell igényelni, ha az elmúlt 2 évben több foglalkoztatóm is volt?
- Hogyan igényeljek házbővítésre szoc.polt 2 gyermekre?
- Külföldön született gyermek esetén lehet mindkét országból családit igényelni?
- Gyermek étkeztetési támogatásnál mennyi az összeg aminél lehet igényelni támogatást.