Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől (beszélgetés)
Bár régi a fórum, de aki még idetéved: 2012-ben adoptáltam a kutyust, azóta még megvan :D
Öregember már, akkor volt 12 éves, mostmár 15, de jól tartja magát a drágám :) Kissé meghízott, mivel ivartalanították, de egyéb gondja nincs. Eldöcög magának egész nap, alszik, eszik, jön-megy, sok vizet nem zavar. Tény, hogy nem egy házörző, de nem is ez a cél.
Panelban lakunk, rögtön az első perctől kezdve tudta, hogy nem szabad ugatni, gyakorlatilag alig ismerem a hangját... de ha a szüleimnél vagyunk otthon, ahol kert van és udvar, ott néha megjön a hangja :D
Remélem, még sokáig velünk lesz :)
mescello! ( Nem tag, törlést kért.. ).
Menhelyen kívül az ingyenes hirdetős oldalakat érdemes nézni, szerintem.
Óóóóó már megvan!!! Tettem még egy kísérletet és bejött!!!
Lábas pedig egy tündérbogár, jó masszív kiskuty!
Most már tényleg áruld el nekem, kérlek....Milyen "típusú" eb az a mázlista Lábas? :D
Nem régen regisztráltam, nem magyon tudom még használni az oldalt, és nem tudom, ha vannak képek, hol nézhetem meg. Ne haragudj, olyan kíváncsi vagyok már!!! :D
Ha tudom, hova és hogyan, én is tennék fel képeket a kis Bodzáról, nálunk ő az "árvaházi"...
No az uborkát imádja mindkettő, h készítem a savanyúságot, vágom le az ubi végét, már ott áll mindkettő.
A kőrágást én sem értem, csak kicsi területet húztunk be készbetonnal, sóder csak egy vödörnyi kellett. Azt vettem észre, hogy kiválogatott a vödörből pár nagyobb követ, sorbarakta, és nekiállt az elsőt rágni, de mint valami velőscsontot, szabályosan nekifeküdt. :D Kopott is a fogából, láthatóan.
Zavart az életkor-meghatározásná, hogy hófehér, gyönyörű fogak, és egy rece nem sok, annyi nincs rajta... :D
Bocsi, elírtam a linket, ez a helyes: [link]
Az előző link a "menehelyes kutyusok" klubra mutat, majd kérem a Hoxától a törlést, mert nem találtam meg, hogy hol lehet klubadatokat módosítani (lehet, sehol).
Sziasztok,
1csajszi javaslatára megnyitottam egy klubot menhelyes kutyusok témakörben, ahová lehet jelentkezni, ha valakinek van kedve. A klub neve "Menhelyes kutyusok", nekem ezen a linken nyílik: [link] ,remélem nektek is működik. Nem találtam olyan funkciót, hogy esetleg meghívókat küldeni embereknek, de amennyiben tudtok valami hasznosat, szóljatok.
Az admin jogokat sem szeretném egyedül bitorolni, remélem nem gond, ha másokat is betennék mint klubtulajdonos:)
Így van.
A kölyöknél természetes, hogy van a gazdi, és akkor minden jó, de a felnőttként örökbefogadottnál mintha várná, hogy vége lesz a jónak, és mikor végre feltétel nélkül megbízik bennünk az olyan jó:)
Ne haragudjatok a ritka válaszokért, a nap folyamán néha-néha felnézek, küldök egy jelet, de sajnos ennyiben ki is merül a fórumozás :(
Miért nem szabad kefélni a pumit és a pulit? Kihullana a szőre tőle és az nem jó neki? Ők másképp cserélik a bundájukat?
Amúgy tegnap este összevitáztunk legelőször a kutyán a párommal. Este 10-kor lementünk egyet sétálni és azt mondta, hogy jön ő is (már a barátom). Aztán a kutya fenekébe mintha rakétát nyomtak volna, úgy tepert előre, meg össze-vissza járkált, úgy, mint a villám, csak nem olyan gyorsan, hanem olyan cikkcakkban. Aztán mivel a párom sem volt kipihent, ránkmorgott, hogy minek engedek a kutyának és megyek utána olyan gyorsan ahogy ő megy, inkább fogjam vissza. Én meg aszontam, hogy szerencsére tudok járni és még kedvem is van most kicsit rohangálni, hadd menjünk, ha a kutyának jól esik. Aztán kisült, hogy nem konkrétan ez a baj, hanem hogy lehet, hogy a kutyát jobban szeretem:)) Ma egész nap ezen mosolyogtam, hogy féltékeny a kutyára :P De meglestem, máskor mindig morog, ha a kutya felpattan a kanapéra (az utóbbi időben nagyon itthon érzi már magát), de amikor azt hitte, hogy nem látom, ő nyaggatta. Gyakorlatilag egész nap :))
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Mely híres emberek aláírásaival rendelkeztek?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.