Melyik javaslatot szavazták avagy nem szavazták meg a gyes melletti munkavállalásról? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én is ez miatt szívtam meg.
Kérdem én,miért nem hagyják,hogy becsületesen,önerőből etessük,neveljük gyerekeinket?Nemhogy örülnének nem segélyekért állunk sorban.Nem lehet 25ezerből eltartani a gyereket.Én személy szerint,hogy a gyesen lévő anyukákat megszivatták,a nyugdijasokat sem hagynám dolgozni.ha mi sem,akkor ők sem....Végül is ők nem 25ezret kapnak..
Sziasztok!
Tud valaki valamit arról hogy mikor megy "szünetre" a parlament illetve, hogy melyik javaslatot szavazták avagy nem szavazták meg a gyes melletti munkavállalásról? Felröppentek ezek a hírek, találtam is róla két törvényjavaslatot... 1 nap különbséggel adták be, az egyikben 6 órában a másikban 4 órában lehet csak gyes mellett dolgozni. Mindkettőben az volt hogy 2011 január 1-től... ez már 1-2 hete volt... azóta nem találok semmit... vissza dobták? megszavazták? Tolják? Jelenleg teljes állásban dolgozom gyes mellett (ami még 7 évig járna mert s.n.i.s gyermekem van)... érdekelne, hogy mégis hogy változik az amúgyis szűkös családi költségvetésünk január 1-től... főleg hogy gyakorlatilag december közepe van...
ki-mit tud erről?
előre is köszi!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Melyik szerintetek a legdögösebb női parfüm, amitől tuti olvadnak a férfiak? Várom a javaslatokat.
- Változókori hőhullámokra kérnék javaslatokat
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Fizetés nélküli szabadság melletti munkavállalás
- Gyed melletti munkavállalásnak mik a következményei?