Melyik busszal jutok el a hatvani autóbusz állomásról a helyi temetőhöz, vagy a vonat állomástól a temetőhöz? (tudásbázis kérdés)
A Hort felé vezető úton levő temető az, amit én is mondtam. Helyijáratok is mennek arra.
Másik temetőt én is sejtettem, de nem találtam a neten, csak ezt.
Szerintünk 2 temető van.
Az egyik a Hort felé vezető úton,a másik pedig a tesco közelében.
melyikbe kell menned?
az utóbbihoz a herédi busszal jutsz el,az előbbihez több helyijárat busz is megy...
Szia!
A vasút és a buszállomás egymás közelében vannak.
A temető a város másik végében van, a főútról nyílik. Több helyi járat is kivisz oda, de az egyik pesti járat is arrafelé megy ki a városból. (Az, amelyik Gyöngyöspatára megy tovább,azzal pont megérkeznél időre.)
Megmondják a buszállomás forgalmi irodáján, egyébként az ottani váróterem jól fűtött, tiszta, kulturált.
A telefonszám: 37/342-981.
Szia! A hatvani temető (mármint az óhatvani) A Hatvanból Szolnok felé vezető út mellett van, a Sárgacsikó nevű megállónál. Helyi járatok is mennek arra.
Az újhatvani temetőt is mindjárt megnézem neked!
Segítségeteket kérném. Melyik busszal jutok el a hatvani autóbusz állomásról a helyi temetőhöz, vagy a vonat állomástól a temetőhöz? Van esetleg helyi busz járat ami oda kivisz? Pestről kell mennem temetésre, ami 12,30kor kezdődik.
Köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Zaklatás az autóbuszon
- Légyszives segítsetek! Mikor megy vonat Kiskunhalasi átszállással Bácsalmásra Ferencváros MÁV állomásról?
- Hogy jutok el legegyszerűbben a Népligeti autóbusz állomásról a Bethesda Gyermek Kórházba?
- 100E reptéri autóbusz
- Hogyan jutok az autóbusz állomásról a PTE KK Szülészet-Nőgyógyászati Klinikához?
- Hogy jutok el tömegközlekedési eszközzel a BNV-re Kispest, , vagy Kőbánya-Alsó, vagy Zugló állomásról?