Melyik a jó fülhallgató mp3 lejátszóhoz? (tudásbázis)
Megnéztem, nem rossz, de ez mennyire csöndes? Engem nagyon tud zavarni, amikor együtt kell hallgatnom valakivel a buszon a zenét, csak mert sz.r a fülhallgatója és kiengedi a zenét.
Az enyém nagyon kis ügyes sony volt, régen (kb 4-5 éve) vettem még discmannel együtt, ahhoz volt tartozák. Amiket mp3 lejátszókhoz adnak mostanában, az katasztrófa. Ez a sony nagyon jól bírta, erős is volt (hangos volt benne a zene és jól szólt), nem volt nagy a bedugókája (befért a kis fülembe) és csak a volume 3/4-énél hallatszott ki valami teljes csöndben. De nem látok ilyet sehol önmagában. :( Sajnos egy hónapja meghalt szegény.
Ilyesmire gondolok:
Mi már csak ilyet használunk mert sokkal gazdaságosabb nem kell hetente/havonta újat venni és sokkal kényelmesebb a használata.
Szerintem nem annyira a fülhallgató a fontos. nem lesz igazán tartós ha folyton azon "lóg" a készülék. Ezért én olyan nyakba akasztható fülhallgatós tartót javaslok, amihez csatlakoztatni lehet a készüléket és igy nem a fülhallgató zsinórját koptatja, és nem kell folyton kézben tartani sem.
Tény, hogy ez a legdrágább, de hosszabb távon a leggazdaságosabb is.
Ez a szilikono az, ami kicsit hosszúkás és gumi valami van a végén? Az biztos, hogy bemegy a fülbe? Mert a tesóm telefonjához is olyan van, de az az istenért nem marad meg senkiben. :D Bár az valószínűleg gagyi...
A három méretű szilikonfej csábító! :) Majd utánajárok!
Köszi a tippeket! :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem tudja kb mennyibe kerül egy számítógéphez való fülhallgató?
- Káros a fülhallgató gyakori használata?
- Hol lehet kapni téli fülvédőt, ami úgy néz ki mint a fülhallgató, csak két nagy pamacs a fülnél?
- MP3 lejátszóhoz honnan tudnék drivert letölteni, és utána mi a teendő?:)
- Miért nem érzékeli a telefonom a fülhallgatót?
- Ti hogyan hordjátok/használjátok a fülhallgatót?