Mellnövelés - kinek hogy sikerült? (beszélgetés)
Osztom a véleményedet.
Nekem a sörtől lett nagyobb egyébként.
Meg a hasam is. :)
Ezt egy fórumban olvastam, kimásoltam, sajnos azóta megszűnt. Az ott posztoló lányok tapasztalatai:
De lehetnek feszesebbek, teltebbek a melleid kb. 2-3 hét után, ha használod a :
- Sunfleur mellfeszesítő balzsamot (~1600.-Ft/200ml; Rossmann-drogériákban kapható )
Ezt a reggeli zuhanyozás után kell bemasszírozni.
- AROMAX mellkondicionáló masszázsolajat (~700.-Ft/20ml; Rossmann, DM, Gyógynövényboltokban kapható )
Ezt az esti zuhanyozás után kell bemasszírozni.
- szójalecitin kapszula (kapható a DM-drogériákban, gyógynövényboltokban, naponta 1200mg a szükséges adag)
- lenmagolaj-kapszula vagy lenmag-pehely (kapható a DM-drogériákban, gyógynövényboltokban)
Naponta 2x 1-1 kapszula vagy naponta 2x 1-1 evőkanálnyi pehely joghurtba keverve.
1 éve gyűjtjük a tapasztalatokat!
Remélem segíthettem.
Érdekelne, hogy azok a nők, akik belevágtak valamilyen kúrába, kezelésbe, azért, hogy nagyobb, feszesebb legyen a mellük, melyik szerrel és milyen sikerrel jártak. Szerintetek mi az, ami hatásos lehet a mellnövelésben? Pár hétig masszíroztam, ettől kicsit megduzzadt, de az eredmény sajnos nem lesz tartós ennyitől, ezt magam is tudom. Esetleg gondoltam a különböző tablettákra, krémekre. Volt olyan, akinek használt valamelyik bogyó vagy krém? Már azzal is boldogabb lennék, ha feszesebb, megemeltebb lenne a mellem. :(
Szóval, tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Használt már valaki hatékony mellfeszesítő vagy mellnövelő krémet?
- Procurves mellnövelő tablettát használt már valaki?
- Próbálta már valaki a Breast Actives mellnövelő kapszulát?
- Természetes mellnövelő szerek
- A görögszéna mellnövelő hatású? Van valakinek tapasztalata?
- Aki próbálkozik vagy próbálkozott mellnöveléssel ossza meg velem tapasztalatait.