Mekkora péniszre mondják a nők, hogy kicsi? (beszélgetés)
szerintem én is figyelmes vagyok....
eset után, mindig betakargatom, hogy meg ne fázzon...))
Én? XY? YX? Z? Mindenkinek más a kicsi és a nagy.
Nekem az eddigi legkisebb tapasztalt is megfelelt volna, ha amúgy a kapcsolat működőképes. A legnagyobb tulajdonosával vagyok most, és egyelőre nagyon rossz vele a szex. Remélem majd összecsiszolódunk, de ebből is látható, hogy tényleg nem a méret számít.
A legjobb pedig egy erős középmezőnybelivel volt. A nőknek a szexben az előjáték, az érintések, a tekinteted, szavaid jóval többet számítanak, mint a péniszed mérete. Persze az extrém esetektől eltekintve. Nekem pl hosszban ha nem látom, csak "használom" fel sem tűnik, hogy ez most 11-2 vagy 15-6 cm-es mondjuk.
Na most egy vicc:
-Főnök úr bent van?
-Bent.
-Hú de hatalmas.
És egy másik:
-Nincs bent.
-Érdekes, mert kint sincs.
Minden zárba más kulcs illik, mégis általában ha két ember szereti egymást, akkor a "mekkora" huszadrangú kérdéssé válik. Sokkal inkább az az érdekes, hogy mennyire tud odafigyelni arra, hogy a partnernek is jó legyen.
Valakitől 1x azt hallottam, a méret nem számít, csak játékos legyen.
A nők azt jobban tudják, h kinek mekkora a legjobb.
Petőfi most irigykedne...))
mi a következő 2 sor?
"Itt van ím' az alkalom,
pöröghetsz a farkamon."
XD
Az egy élmény! De tudod főleg mikor? Hajnali 4-kor leülök reggelizni, közben rákattint ok a hoxara, friss fórumok, és az első talált, amit éjfélkor vagy 1-kor indítottak.
ilyenek a TV reklámok is, pont mikor vacsizom...
tampon, folyás, gomba... más nem jutott az eszembe..
mérd a kezed kisujjához!
azt szeretik a nők... méretben...))
tényleg, ennél nagyobb gondod nincs???
De hogy éjjel-nappal arról beszéljenek, az már csak nem tudományos tény?
Képzeld el, nem egyszre fordult már elő, hogy ideülök a kiskajámmal a gép elé és hogy úgy mondjam, szembejön valakinek a "csunyája".
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Szerintetek mekkora az ideális pénisz méret? Ami nem nagy és nem is kicsi!
- 30 hetesen 1110g-os a babám, azt mondják kicsi. Volt valaki hasonlóan?
- 2, 5- 3 centi átmérőjű péniszre milyen óvszert ajánlanátok?
- Hogy mondják angolul, hogy sok kicsi sokra megy?