Mei tai tapasztalatokat várok, érdekelne, hogy nagyobb korban, illetve télen is hordozzák-e a babákat, vagy az kényelmetlen? (tudásbázis kérdés)
6. Kata06 (válaszként erre: 2. - Lacry)
2011. júl. 30. 15:29
Nekünk most sem gond, Lilla imádja, két hete nem is volt babakocsiban:).
5. fdóri
2011. júl. 30. 09:45
Nem. Nem volt sem nehéz, sem kényelmetlen. Szerintem neki sem, mert sokszor aludt is addig, amíg haza nem értünk. Messze volt a nagyfiam ovija(metró, villamos, busz) sok átszállással, nem tudtam a babakocsival megoldani, főleg a reggeli csúcsban. Kb 2*1 órát vittem így minden nap. Viszont a cipőit folyton elhagytuk:)
4. Lacry (válaszként erre: 3. - Fdóri)
2011. júl. 29. 21:04
Nem volt kényelmetlen?
3. fdóri
2011. júl. 29. 19:35
Szia!
Nekünk kendőnk volt. Fél évesen (télen), overálban, jól elvolt benne:)
2. Lacry
2011. júl. 29. 18:22
6 hónapos a kislányom, szeretnék egy mei tait neki, mert már a babakocsiban nem érzi olyan jól magát, folyton ki kell venni nézelődni. De jön a tél, a hideg, nem tudom, hogy ilyenkor is kényelmes-e a hordozás. Akinek van tapasztalata, írjon.
1. Lacry
2011. júl. 29. 18:21
Mei tai tapasztalatokat várok, érdekelne, hogy nagyobb korban, illetve télen is hordozzák-e a babákat, vagy az kényelmetlen?
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének