Méhtükrözés (beszélgetés)
Szia!
Örülök,én is ma átestem rajta,minden rendben van.Kis vérzés szintén,ja és a lényeg minden rendben van.Tehát irány a meddőségi!
Szia!
Köszönöm a válaszodat,kezdek egy kicsit megnyugodni,hogy nem olyan vészes.Sajnos nekem is a meddőségi központ kéri.
Nekem is azt mondták,hogy reggel bemegyekdélután mehetek haza.
Köszönöm,bízom is benne.
Remélem hamarosan nálad is kopogtat majd a gólya!
Szia!
Találtam több forumót ez igaz,de tavalyi mind!
Ezért gondoltam,hogy hát ha van akinek frissebb élményei vannak.
Szia!
Sajnálom,hogy nem sikerült megtapadnia a babának,de a lényeg hogy spontán sikerült teherbe esned és bízom benne hogy legközelebb megmarad.
Szia Remény35
Nekem lapar+hyszteroszkópiát végeztek, február 1.-én.Azért volt szügséges, mert sajnos több mint 2 éve várunk a babára.Mivel párom eredményei rendben voltak,(ezt is csak műtét+gyógyszeres kezeléssel sikerült elérnünk), így a dokim a műtétet javasolta, ami igaz nem valami kellemes, de szerintem megéri vállalni, mert utána legalább megnyugodtam h nincs semmi gond.Február 4.-én volt utoljára menzim, márciusban pozitívat teszteltem:-)))...spontán sikerült...ez a pozitív része...a baba nem maradt velünk, a 10 hetes uh-on nem volt szívhang, megint műtöttek, mert nem indult be a vetélés.DE!!!!én szeretném csak a jó oldalát nézni, szóval nekünk sikerült spontán a babóca, és bízom benne, hogy nem utoljára:-)) Sok siker a műtéthez, kívánom h minden a legnagyobb rendben legyen!
Sziasztok!
Meddőségi központ kéri a hysteroskopiát,amit a jövő héten végeznek el nálam.
Érdeklődnék ki hogyan élte meg és sikerült e utána spontán a baba.
Ha van kedvetek beszélgessünk!